Eladó ház Tóalmás 55 nm
Eladó ház Tóalmás 55 nm
Eladó ház Tóalmás 55 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7859785
Referenciaszám: 164880-4470568
Frissítve: ma

Tóalmás eladó családi ház 2 szobás: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
452 727 Ft/m²
55 m²
Alapterület
584 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 266 Ft
Második évtől
98 622 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164880 hivatkozási számú tóalmási családi ház. Tóalmáson csendes zsákutcában eladó 55 m2-es családi ház, 584 m2 telekkel. A házban a földszinten előszoba, konyha, fürdőszoba, kamra található és a nappali ahonnan szintén megközelíthető a terasz. Az emeleten egy fürdőszoba és egy szoba kapott helyet ami az erkélyre nyílik. Tájolását tekintve dél-keleti, az alsó szint ytongból épült, az emelet pedig szilikátból, a tetőfedés anyaga lemez, a nyílászárók műanyagok. A fűtés elektromos, igény szerint a kandalló is bevethető aminek a melege télen utánozhatatlan. Eldugott, csenden helyezkedik el, zsákutca lévén tényleg csak az jár arra aki oda tart, átmenő forgalom nincsen. Tóalmás gyógyvízéről híres 36 C° termálvizű medence is van a fürdőben. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó tóalmási családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #164880Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
G
csendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Zsuzsanna Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Zsuzsanna Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY