Eladó ház Tata, Újhegy 125 nm
Eladó ház Tata, Újhegy 125 nm
Eladó ház Tata, Újhegy 125 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7587044
Referenciaszám: H460783
Feltöltve: 18 napja

Tata eladó családi ház 5 szobás: 49,8 millió Ft

49,8 millió Ft
398 400 Ft/m²
125 m²
Alapterület
463 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 532 Ft
Második évtől
197 244 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tatán az Újhegyben egy csendes, nyugodt utcában 5szoba+nappalis családi ház eladó. A családi ház 1990 előtt épült, tehát az új otthon felújítási támogatás igénybe vehető majd rá. A ház földszintjének felújítását a jelenlegi tulajdonos elkezdte, a befejezése a leendő vevőre vár. Az emeleti rész felújítandó. A földszinti ablakok és a bejárati ajtó műanyagra lett cserélve. A konyhában a járólapozás, az előszobában a laminált parkettázás elkészült. A szobákban a falak glettelve lettek és festésre elő lettek készítve, illetve a nappaliba laminált parketta lett lerakva. A földszinten a villanyvezetékek ki lettek cserélve, illetve éjszakai áram is rendelkezésre áll. A ház jó állapotú cserepeslemezzel és cseréppel van befedve. Az emeleten és a földszinten is található egy-egy erkély. Az ingatlanhoz tartozik egy alagsori rész, ahol a gázkazán, tároló, garázs és egyéb helyiségek találhatók. Az udvarról megközelíthető egy melléképület, ami fatárolásra és egyéb dolgok elhelyezésére alkalmas. Az udvaron van praktikus filagória, ami nyáron családi és baráti összejövetelek központja lehet. További információért várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács András Otthon Centrum - Tata - Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács András Otthon Centrum - Tata - Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY