Eladó ház Tata, Újhegy 134 nm
Eladó ház Tata, Újhegy 134 nm
Eladó ház Tata, Újhegy 134 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7853597
Referenciaszám: H473329
Frissítve: 18 napja

Tata eladó családi ház 4 szobás: 45,1 millió Ft

45,1 millió Ft
336 567 Ft/m²
134 m²
Alapterület
1369 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 892 Ft
Második évtől
178 629 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tata Újhegyben 3szintes, tégla építésű családi ház eladó. A családi ház 1990 előtt épült, tehát az új otthon felújítási támogatás igénybe vehető majd rá, amennyiben a gáz bevezetésre kerül a házba. Az alsó szuterén szinten található egy hálószoba, egy konyha, mellékhelyiség és a kazánház. A földszintre két bejárási lehetőség van: a szuterén szintről, illetve az utcafronti kert részről. Ezen a szinten található két különnyíló szoba, fürdőszoba, konyha, spájz és nappali étkezővel. A nappaliból nyílik a terasz ahonnan szép kilátás nyílik a környékre. Az I. emeletre a feljárás a teraszról lehetséges. Az emeleten is kialakításra került egy külön lakrész, ahol fürdőszoba, konyha és hálószoba is található. A tető héjazata cserépből van és 5cm szigetelés van alatta. Az ingatlan a mai kor igényei szerint felújításra szorul. A fűtés jelenpillanatban fatüzelésű kazánnal megoldott, de a telekhatáron található a gázcsonk, így a gázkazánnal való fűtés is megoldható. A ház a Nádas utcában található, ahol most nyílt bölcsöde és frissen aszfaltozott út van. Elsősorban olyan családoknak ajánlom ezt a házat, ahol több generáció költözne össze. Opció lehet munkásszálló kialakítására is a külön nyíló lakrészek miatt. Az ár alkuképes, tekintse meg és tegyen ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1980
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács András Otthon Centrum - Tata - Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Takács András Otthon Centrum - Tata - Ady Endre út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY