Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 160 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 160 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Maroshegy 160 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7379791
Referenciaszám: U0043169
Feltöltve: 16 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 5 szobás: 50 millió Ft

50 millió Ft
312 500 Ft/m²
160 m²
Alapterület
400 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 145 113 Ft
Második évtől
198 036 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIVÉTELESEN TÁGAS TEREK, KIVÁLÓ BELSŐ ELRENDEZÉS, MINŐSÉGI ÉPÍTŐANYAGOK, MAGAS SZINTŰ SZAKMAI KIVÍTELEZÉS Tágas otthon Székesfehérvár legdinamikusabban fejlődő kertvárosi lakónegyedében Harmatosvölgyben. Az épület modern megjelenése ötvöződik a klasszikus épületforma időtálló megjelenésével. Létrehozva a környezetbe harmonikusan illeszkedő, de a mai kor elvárásainak megfelelő modern lakóépületet. A rendkívül tágas 160 négyzetméter alapterületű ingatlan kényelmes életteret nyújthat akár egy nagyobb család számára is. A két szinten elhelyezkedő lakótér által elérhetővé válik a mai igényeknek megfelelő belső elrendezés. A földszint a közös élettér helyszíne az ehhez kapcsolódó helyiségekkel, viszont biztosított a teljes elkülönülés is a felső szinten elhelyezett három hálószobának köszönhetően. Magas minőségű beépülő anyagok és műszaki tartalom jellemzi az épület kialakítását. Az ingatlan fűtését korszerű, energiatakarékos fűtésrendszer biztosítja napelemekkel kombinálva. A lakáshoz 21 négyzetméter alapterületű terasz kapcsolódik, amely a nappali-étkező-konyhából közvetlenül megközelíthető. A két épületrész fizikailag nem kapcsolódik össze, így biztosított a lakótér teljes elkülönülése. Az ingatlanokhoz kizárólagos használatú 400 négyzetméter alapterületű telekméret tartozik. A hirdetésben szereplő ár a szerkezetkész állapotra vonatkozik. Az ingatlan teljes befejezéséhez a vevő igényeinek megfelelően többféle lehetőség áll rendelkezésre a műszaki tartalom és az ár vonatkozásában egyaránt. A városrész dinamikus fejlődésen ment keresztül az elmúlt két évtizedben. Új kertvárosi részek kerültek kialakításra, modern új építésű lakókörnyezetet létrehozva. Ennek megfelelően kibővült a városrészben elérhető vállalkozások, igénybevehető szolgáltatások köre. A bevásárlóközpontban található üzletek szinte minden vásárlói igényt kielégítenek. Új intézmények, parkosított terek kerültek kialakítása. Mindez fiatalos, modern, élettel teli környezetet hozott létre az itt élők számára. Óvoda, bölcsőde, posta, gyógyszertár könnyű sétával megközelíthető távolságban. Kiváló közlekedés, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Autópálya öt perc alatt elérhető távolságban. Bővebb információért várom jelentkezését! Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére. Kérje személyre szabott ajánlatunkat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2022
Terasz:
21 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jankovics Szilvia Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jankovics Szilvia Otthon Centrum - Székesfehérvár - Kossuth u. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY