Eladó ház Soponya 55 nm
Eladó ház Soponya 55 nm
Eladó ház Soponya 55 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7818162
Referenciaszám: HZ030648
Frissítve: 17 napja

Soponya eladó családi ház 2 szobás: 25,9 millió Ft

25,9 millió Ft
470 909 Ft/m²
55 m²
Alapterület
1079 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 168 Ft
Második évtől
102 583 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csendes nyugalom Soponyán – Fiatal pároknak és nyugdíjasoknak is ideális otthon.Csendes környezetben, Soponya központjában eladó egy bájos, 55 nm-es, 1 szobás családi ház, kis kerttel. Ajánlom fiatal pároknak, akik szeretnék megteremteni első otthonukat, vagy nyugdíjasoknak, akik egy kellemes pihenőhelyet keresnek.Főbb jellemzők:- tégla falazat- szigetelt (10 cm)- új műanyag ablakok redőnnyel- új bejárati ajtó- új ereszcsatorna- házi vízmű- villanyvezeték átfűzveCsendes környezetben élvezheti a természet közelségét, ahol a mindennapi stressznek nyoma sem lesz. Soponya igazi horgász paradicsom, ha szeret a vízparton kikapcsolódni.Az új lakóra vár a lehetőség, hogy a külső színt és stílust maga válassza meg, így a ház teljesen a saját ízléséhez igazodik. A tégla falazat és a szigetelés garantálja a tartósságot és a komfortot, bármilyen időjárási viszonyok között is költséghatékony. Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal történik, viszont a gázkazán is adott, átkötés esetén használható. A tető szerkezete masszív, héjazata cserepes lemez. Belső burkolatok taposó, metlaki lap, illetve szőnyeg, melyek egyedivé tehetők bontás nélkül! Melegvízről villany bojler gondoskodik, éjszakai áramról.Átalakítható, akár bővíthető is, hogy megfeleljen egyedi igényeinek, saját terveinek.Hátsó udvar és egy kis konyhakert teszi falusias hangulatúvá az ingatlant, melyen számtalan termő gyümölcsfa is található. Ne hagyja ki ezt az lehetőséget! Legyen az első háza, vagy álmában vágyott, nyugodt pihenőhelye.Hívjon most, hogy meg tudjon többet és nézzük meg személyesen ezt a kedves otthont Soponyán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1977
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánáti András Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 619 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bánáti András Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 619 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY