Eladó ház Nádasdladány 170 nm
Eladó ház Nádasdladány 170 nm
Eladó ház Nádasdladány 170 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7419960
Referenciaszám: HZ055069
Feltöltve: 17 napja

Nádasdladány eladó családi ház 7 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
147 059 Ft/m²
170 m²
Alapterület
1159 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 556 Ft
Második évtől
99 018 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nádasdladányban a Balatontól 15 percre, a település központja közelében a Dózsa György utcában eladó egy 1159 nm-es telken álló, 170 nm-es, erősen felújításra szoruló, 2 generációs tégla építésű családi ház. A telek 2 utcára is nyílik, tehát akár 2 irányból is megközelíthető.A ház dupla komfortos, két külön bejáratú lakrésszel van kialakítva, és mind a két lakrész belső kétszintes, azaz a tetőtér beépítése megtörtént. A lakóterek mérete összesen 170 m2.A nagyobb lakrész 118 m2 , a kisebb 52 m2A nagyobb részben a helyiségek a következőek:Földszinten:-előtér-konyha -kamra-nappali -étkező-fürdő + WC-2 nagy méretű szoba külön nyílóakTetőtérben:-nappali-szoba Kisebb lakrészben:-előtér-amerikai konyhás nappali-fürdő + WCTetőtérben:-szobaKözművek:Víz az ingatlanbanVillany az ingatlanban, feltöltős órával szerelveGáz az ingatlanbanCsatorna nincs bekötve, jelenleg emésztővel van megoldva a szennyvíz elvezetése.Fűtés: gáz és vegyes tüzelésű kazánnal van megoldvaMeleg víz ellátás: villanybojlerről megoldottAz udvaron van egy melléképület, ami garázs, vagy tároló funkcióra használható, valamint egy ásott kút is, melyről a kert locsolása is megoldható.A közelben a településen belül, a Nádasdy kastély és Kastély park, Fitness park, posta, buszmegálló, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség, valamint néhány perces sétával minden központi intézmény elérhető. A Balaton 15 perces távolságra van autóval.Újítsa fel saját elképzelése és igényei szerint és legyen álmai otthona!Érdeklődésével és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferenczi Gabriella Duna House - Kiszugló Az iroda összes hirdetése
+36 70 212 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferenczi Gabriella Duna House - Kiszugló Az iroda összes hirdetése
+36 70 212 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY