Eladó ház Sajóbábony 109 nm
Eladó ház Sajóbábony 109 nm
Eladó ház Sajóbábony 109 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8085919
Referenciaszám: 110598
Feltöltve: 15 napja

Sajóbábony eladó családi ház 2+1 fél szobás: 13,7 millió Ft

13,7 millió Ft
125 688 Ft/m²
109 m²
Alapterület
1167 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 39 761 Ft
Második évtől
54 262 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sajóbábony egyik legjobb részén, egy téglaépítésű 109 m2- es ( hasznos terület 85 m2 + 24 m2 nyári konyha), 2+ 1/2 szobás felújítandó családi ház eladó! Helyiséglista: előszoba, 2+ 1/2 szoba, fürdőszoba és wc, konyha, kamra! kertben: 2 állásos garázs, nyári konyha ( szoba, konyha), pince! Az ingatlan ablakai részben új műanyag szerkezetűek, részben hagyományos fa redőnnyel ellátottak, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági! Fűtése gázcirkó jellegű, a hőleadás radiátorokkal történik! A fűtés 1 éve volt felújítva! A szobák külön nyílnak, tölgyfa parkettával borítottak falaik festettek! A többi helyiség járólappal burkolt! A fődém betongerendás szigetelt! A fürdőszobában a vízvezetékek cseréje megtörtént, zuhanyzási lehetőség is ki lett alakítva! A konyhából nagyméretű kamra nyílik! A kert 1167 m2 alapterületű, teljesen összközműves! Az ingatlan előkertes, parkolni a ház előtt és a garázsban lehetséges! A nyári konyha szintén téglából épült, víz, gáz, villany, csatorna, be lett vezetve, így akár egy különálló lakrész kialakítására is alkalmas! Az utca csendes nyugodt, közelben megtalálható buszmegálló, bolt, óvoda, bölcsöde! A családi ház tehermentes, üres állapotú! AZ ÁR ALKUKÉPES! Ingatlan vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk! További szolgáltatásaink : - értékbecslés, - energetikai tanúsítvány elkészítése, - jogi háttértámogatás!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ádám Tímea Gamma Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 292 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ádám Tímea Gamma Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 292 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY