Eladó ház Sajóbábony 100 nm
Eladó ház Sajóbábony 100 nm
Eladó ház Sajóbábony 100 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7865871
Referenciaszám: 205703767
Frissítve: 17 napja

Sajóbábony eladó családi ház 2+1 fél szobás: 14,9 millió Ft

14,9 millió Ft
149 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1167 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 244 Ft
Második évtől
59 015 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez a Sajóbábony központjában található ház kiváló választás idősebbeknek, akik nyugalomra vágynak, vagy gyerekes családoknak, akik szeretik a szabad idejüket aktívan tölteni.   A 100 m2-es családi háznak 2 + fél szobát foglal magába, 1167 m2-es telken fekszik, mely rendezett, jelenlegi tulajdonos annak ellenére, hogy nem él, szépen gondozzák. A házhoz tartozik egy 27 m2-es melléképület, ami a múltban nyári konyhaként és szobaként funkcionált, plusz egy 15 m2-es garázs is.   A házba belépve hosszabb folyosóról nyílik az összes helyiség. Jobra két szoba található, mindkettő külön-külön is megközelíthető. Igen nagyméretű mindkettő, ideális családi összejövetelek helyszínére. A két szobának hatalmas ablakai vannak, mindkettő nagyon világos. Balra étkező található, ami tökéletes lehet hálószoba kialakítására is. Konyhája ideális nagyságú, elfér itt az az étkező asztal is, valamint további előny, hogy külön kamra helyiség is rendelkezésünkre áll, mely praktikus tárolásra. Itt a falak mozgatásával akár étkező-konyha vagy amerikai stílusú nappit kialakítására is van lehetőség. A fürdőszoba és az illemhelyiség egyben található, azonban akkora a mérete, hogy akár külön is választható.   A kert füvesített, de a porta akkora, hogy a hátsó 400 m2 be van nőve fákkal.   A családi ház jelenlegi állapotában alapállapotú, felújítást igényel. A bejárati ajtót és néhány régi ablakot a tulajdonos már lecserélt hőszigetelt műanyag nyílászárókra.   Az kellemes hőmérsékletről cirkó gondoskodik, a kazánt 2021-ben újították fel. A melegvizet gázbojler adja. Pince helyiség is rendelkezésünkre áll, mely a szoba alatt található.   Frekventált elhelyezkedését tekintve óvoda, bölcsőde, templom, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek közelben vannak. A közlekedés remek, pár perces távolságra vannak benzinkutak, bevásárlási lehetőségek, buszmegálló. Miskolc 10 perc autóútra fekszik. Ha Ön is látja a fantáziát ebben a házban, akkor keressen bizalommal! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, abban is tudok segíteni! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
kamra
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós Anna Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Soós Anna Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY