Eladó ház Paks 84 nm
Eladó ház Paks 84 nm
Eladó ház Paks 84 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7867452
Referenciaszám: 15343
Frissítve: 7 napja

Paks eladó családi ház 2+2 fél szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
594 047 Ft/m²
84 m²
Alapterület
559 m²
Telek
2+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Paks egyik csendes utcájában, mégis a központhoz közel, felújított családi ház ELADÓ AZ ÉPÜLET: – Vegyes falazatú, de csak kisebb része vályog, a többi tégla – 2 szoba+ 2 félszoba – Fedett terasz – Fedett autóbeálló MÉRETEK: – Telek 559m2. – Lakótér: 84m2 +hátsó helyiségek HELYISÉGEK: – Lakótér: 3 szoba, nappali, folyosó, fürdő, WC, közlekedő, étkezős konyha – Melléképület: Kazánház, nyári konyha, fatároló, műhely-pince-spájz, WC MŰSZAKI: – Vegyes falazat - Falak szigetelve - Padláson 15 cm gyapot szigetelés - Új tető szerkezet - Villany és vízvezetékek cseréve lettek már – Műanyag nyílászárók (2007-es) – Fűtése Baxi kondenzációs kazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott - Hűtő-fűtő klíma - Fürdőszobában kád + zuhany is - Kerti csap - Szobákban laminált padló, többi helyiségben hidegburkolat PARKOLÁS: Fedett beálló zárt területen, vagy az utcán díjmentesen. A telek hátsó részében állattartásra, vagy konyha kertre is lehetőség van még. Csendes utcában elhelyezkedő, mégis a városközponthoz közeli ingatlant keres? Akkor ez a tökéletes ingatlan az Ön számára! Hívjon, nézzük meg! Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rónai Krisztina Immo1 Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 310 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rónai Krisztina Immo1 Paks Az iroda összes hirdetése
+36 20 310 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY