Eladó ház Paks 125 nm
Eladó ház Paks 125 nm
Eladó ház Paks 125 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7496587
Referenciaszám: H456443
Feltöltve: 17 napja

Paks eladó családi ház 4 szobás: 49,8 millió Ft

49,8 millió Ft
398 400 Ft/m²
125 m²
Alapterület
830 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 532 Ft
Második évtől
197 244 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztrációs szám keresése” menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H456443 Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a videót. Pakson, Kishegyi útról nyíló utcában eladóvá vált ez a 4 szobás jó állapotú családi ház. A ház kiemelten keresett környéken , mégsem zajos környezetben található . Az ingatlanban található 4 szoba , konyha egy nagy étkező illetve 2 fürdőszoba , akár 2 generáció együttélésére is megfelelő. A fűtés jelenleg gáz konvektorokkal történik, a nyílászárók nagyrészt ki vannak cserélve. A 830 nm-es kert szépen gondozott, akár pihenőkertnek, akár gazdálkodásra is kiválóan alkalmas. A házhoz garázs is tartozik. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon és tekintse meg az ingatlant a hét bármely napján. Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen. Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretnél, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tedd; ha eladni szeretnéd ingatlanod, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hiteledet átváltani. Keress bizalommal, szakértők vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1958
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélesné Varga Ilona Otthon Centrum - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szélesné Varga Ilona Otthon Centrum - Paks Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY