Eladó ház Körmend 148 nm
Eladó ház Körmend 148 nm
Eladó ház Körmend 148 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7975147
Referenciaszám: HZ082307-4573939
Frissítve: 2 napja

Körmend eladó családi ház 4+2 fél szobás: 45,99 millió Ft

45,99 millió Ft
310 743 Ft/m²
148 m²
Alapterület
722 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 475 Ft
Második évtől
182 154 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Körmenden, a Horvátnádalja városrészében eladó egy tágas, gondosan karbantartott családi ház. A nyugodt környék és az utcában elhelyezkedő rendezett porták ideális környezetet teremtenek otthonának. A segítőkész szomszédok és a 722 négyzetméteres telek kiváló lehetőséget kínálnak az új élet kezdetére. Az ingatlan hátuljában elhelyezkedő 722 négyzetméteres telek magában foglal két garázst, fűtött műhelyt, tárolót és kocsibeállót. A gyümölcsfákkal övezett kertben található kerti kiülő ideális helyet biztosít a nyugalomra, míg a terület lehetőséget kínál kiskert kialakítására és gyerekjátékok elhelyezésére is. A 70-es évek elején épült, kétszintes ház tágas nappalival, dupla fürdővel, dupla konyhával és napfényes szobákkal rendelkezik. A család minden tagja saját kuckót találhat, a szintenként több mint 70 négyzetméteres alapterületen összesen 5 szoba található. A fűtésre két opció is rendelkezésre áll: vegyes tüzelésű kazán és néhány éve beszerelt gázkazán. A tető két évvel ezelőtt lemezborítással lett ellátva. Az ingatlan költözhető állapotban van, bár igény esetén felújítást is tervezhet. Az ablakok és az eredeti vezetékek cseréje még nem történt meg. Az ingatlant azoknak ajánljuk, akik a városi nyüzsgés helyett csendre és nyugalomra vágynak. Emellett ideális választás azoknak, akik az osztrák határ közelében szeretnének letelepedni. Autóval könnyedén elérhető a város központja, és a településen vasútállomás is található! Az ingatlan tulajdonosa értékegyeztetéssel lakáscserét is fontolóra vesz (Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg, Szentgotthárd). Tekintse meg velem ezt a rendezett ingatlant ,meglátja megéri!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY