Eladó ház Körmend 76 nm
Eladó ház Körmend 76 nm
Eladó ház Körmend 76 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7877278
Referenciaszám: HZ031284-4485639
Frissítve: 1 napja

Körmend eladó családi ház 3 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
551 316 Ft/m²
76 m²
Alapterület
270 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 121 604 Ft
Második évtől
165 954 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy rendezett családi ház KÖRMEND központjában, mindössze egy karnyújtásnyira a főtértől és egy rövid séta-távolságra a Rába folyótól. Az ingatlan elhelyezkedése igazán központi, a közelben megtalálhatók az iskolák, óvodák, rendelők és boltok. Ugyanakkor az utca nyugodt és biztonságos. A 270 négyzetméteres telken két ház található. A főépület egy zárt kapuszínből közelíthető meg, és 76 négyzetméteres lakótérrel rendelkezik. Két napsütötte szobája középen egybenyitható, és minden oldalról gyönyörűen kidolgozott üvegezett ajtókon keresztül közelíthető meg. A nappali, konyha és étkező hangulatos boltívekkel vannak leválasztva. Itt egy kandalló is található fűtéshez, de a ház melegét továbbá egy gázkazán is biztosítja. 2003-ban számos felújítást végeztek az ingatlanon. Kicserélték a szobaablakokat és a bejárati ajtót, valamint külső szigetelést és cserépfedést kapott az ingatlan. Az udvar végében lévő különálló épület tetőszerkezete is felújításra került. Ebben az épületben csak villany van bevezetve, de fűthető, így ha kiadásban gondolkozik valaki, vagy a nagyszülőknek/vendégeknek alakítaná ki, már csak a vízvezeték kiépítésére van szükség. A főépület alatt egy pince is található, amely tárolásra alkalmas. Az udvar zárt és tökéletes pihenésre, családi vagy baráti összejövetelekre. A ház a benne lévő bútorokkal együtt kerül értékesítésre, és egy frissítő festés után akár azonnal beköltözhető. További információért és megtekintésért lépjen kapcsolatba velünk !Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Galambné Csapó Éva Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 70 413 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY