Eladó ház Balatonfűzfő 120 nm
Eladó ház Balatonfűzfő 120 nm
Eladó ház Balatonfűzfő 120 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7931489
Referenciaszám: H478036
Frissítve: 19 napja

Balatonfűzfő eladó családi ház 8 szobás: 333 millió Ft

333 millió Ft
2 775 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
1172 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 966 451 Ft
Második évtől
1 318 922 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
LEGYEN ELVEHETETLEN, SAJÁT BALATONI PANORÁMÁD! BALATONFŰZFŐN ÖRÖKPANORÁMÁS, IGÉNYES, 3 APARTMANOS , 120 NM-ES HÁZ , 1172NM_ES DUPLA TELEKKEL ELADÓ! Az 576nm-es telken álló, újszerű ház Balatonfűzfő ELIT, aszfaltos utcájában, percekre a Balaton egyik legszebb strandjától fekszik. Hatalmas teraszairól 24 órában, teljes panorámájában csodálhatod a Balatont. Bármikor ejtőzhetsz családoddal, vagy barátaiddal egy jót a saját SZAUNÁDBAN, majd egyik teraszodról a hatszemélyes JACUZZIBÓL kipillantva is magába szív a LENYŰGÖZŐ BALATONI PANORÁMA. A kert hátsó szomszédja hangulatos erdő. A szürke árnyalatai, a hatalmas üvegkorlátok, hangulatos fények, ÓRIÁSI TERASZOK különleges növények már kívülről is garantálják, hogy igényes környezetbe érkeztél. A gázellátás miatt nem kell aggódnod: fűtésre optimalizált KLÍMÁKKAL történik a fűtés, illetve természetesen nyáron a hűtés. A leggazdaságosabb, "H" TARIFA" is rendelkezésre áll, de a takarékos működtetést biztosítja a 20cm-es homlokzati HŐSZIGETELÉS is. A modern, kétszintes házban HÁROM , KÜLÖN BEJÁRATÚ PANORÁMÁS LAKÁST alakítottak ki. Mindegyik teljesen felszerelt, amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával. A ház bejáratott vendégköre nem csak a nyári szezonban, de egész évben KELLEMES JÖVEDELMET biztosít a színvonalas megélhetéshez. Jelenleg a tulajdonosok otthonaként szolgál az egyik apartman, s a másik kettő kerül folyamatos kiadásra. S most jön még az igazi kitűnő lehetőség: a ház közvetlen szomszédjában található, külön helyrajzi számmal rendelkező 596NM-ES ÉPÍTÉSI TELEK IS BENNE VAN AZ ÁRBAN!!! Ami azt a lehetőséget biztosítja számodra, hogy akár ide is felhúzhatsz egy panorámás házat, ami az otthonod lehet a családoddal, s ez esetben a megvásárolt házat teljes egészében kiadhatod, jelentősen megnövelve a havi bevételedet. De ha nincs kedved építkezni, akkor csak pihentesd a telket, hiszen egyedi adottságai miatt bármikor, kitűnő áron eladhatod! Az ingatlanokról további külső, illetve belső fotókat teszünk fel, 2024. január közepén. Szívesen megmutatom, hívj, egyeztessünk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
2019
Terasz:
105 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Péter László Otthon Centrum - Balatonalmádi - Martinovics utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mészáros Péter László Otthon Centrum - Balatonalmádi - Martinovics utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY