Eladó ház Balatonalmádi 330 nm
Eladó ház Balatonalmádi 330 nm
Eladó ház Balatonalmádi 330 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7136273
Referenciaszám: 1353
Frissítve: 1 éve

Balatonalmádi eladó családi ház 5 szobás: 299,99 millió Ft

299,99 millió Ft
909 061 Ft/m²
330 m²
Alapterület
447 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 870 648 Ft
Második évtől
1 188 178 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonalmádi központjában található a PANORÁMÁS, háromszintes, újépítésű ingatlan. Hasznos összalapterülete 330 m2, a hozzá tartozó terület nagysága 447 m2. Az épület legalsó szintjén kialakításra kerül egy 33 m2 alapterületen elhelyezkedő Wellness részleg egy kilenc személyes jakuzzival és egy öt személyes finn szaunával, valamint három gépjármű tárolására alkalmas garázs. A ház földszintjén található egy teraszkapcsolatos (16 m2) nappali, konyha-étkező (14 m2 terasszal), hálószoba, innen nyíló gardrób és fürdőszoba, előtér, vendég mosdó, lépcsőház. Az emeleten kapott helyet egy nappali, két hálószoba. Mindkét szobához tartozik egy saját fürdő, valamint az egyikhez egy gardrób, a másikhoz egy 10 m2 nagyságú erkély. Az épület tetején egy extra, teljes balatoni PANORÁMÁVAL rendelkező terasz kerül kiépítésre. A ház fűtéséről és melegvíz ellátásáról hőszivattyú gondoskodik, valamint fenkol befúvóval rendelkező hűtésrendszer is kialakításra kerül. A háromrétegű, hőszigetelt nyílászáróval ellátott épület 20 cm vastag szigetelést kap. A belső tereket magas színvonalú burkolatokkal és szaniterekkel látják el. Az ingatlan kulcsrakész állapotban, kész parkosítással kerül átadásra 2022. márciusában.   Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérem, hívja a Haus-Grund Ingatlanirodát! Hiteligénye esetén megkeressük Önnek a legkedvezőbbet!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
panoráma
gardrób
erkély
terasz
hőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Szilvia Haus-Grund Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 376 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Szilvia Haus-Grund Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 376 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY