Eladó ház Balatonberény 95 nm
Eladó ház Balatonberény 95 nm
Eladó ház Balatonberény 95 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8013100
Referenciaszám: HZ089249-4601312
Frissítve: 3 napja

Balatonberény eladó családi ház 2 szobás: 54 millió Ft

54 millió Ft
568 421 Ft/m²
95 m²
Alapterület
1039 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 156 722 Ft
Második évtől
213 879 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonberény csendes utcájában eladó egy felújítás és átépítés alatt álló tégla épület Balatonberényben, Somogy megyében. Az ingatlan egy 1968-ban épült, amelynek méretét és árát tekintve kiváló választás lehet azok számára, akik saját elképzeléseik szerint szeretnék kialakítani az otthonukat. A telek mérete 1039 nm, a ház hasznos alapterülete 95 nm. Az átépítést 2020-ban kezdte meg a tulajdonos, de családi okok miatt nem tudta folytatni.A tető felújítása és bádogozása teljeskörűen megtörtént. Az átépítés egyszerű bejelentéssel elvégezhető, az ár az elkészült tervrajzot és látványterveket tartalmazza. A felújítási folyamatban lévő állapot lehetőséget biztosít arra, hogy minden a legmodernebb technológiákkal és anyagokkal valósuljon meg. Fedezze fel ezt a rejtett gyöngyszemet Balatonberény szívében, és alakítsa ki álmai otthonát egy helyen, ahol a Balaton szépsége és a természetes környezet egyszerre nyújt inspirációt és nyugalmat. A ház mindössze öt percre van a balatoni strandoktól és kikötőtől, így az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretik a víz közelségét és a strandolás örömeit. További információért és a megtekintéssel kapcsolatban várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1968
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Judit Nagykanizsa Duna House Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 486 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Judit Nagykanizsa Duna House Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 486 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY