Eladó ház Balatonberény, Két ház egy árban!!! 140 nm
Eladó ház Balatonberény, Két ház egy árban!!! 140 nm
Eladó ház Balatonberény, Két ház egy árban!!! 140 nm
+25 fotó
Hirdetéskód: 7616912
Referenciaszám: 3544_826
Frissítve: 3 hónapja

Balatonberény eladó családi ház 3+1 fél szobás: 52 millió Ft

52 millió Ft
371 429 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1996 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 150 917 Ft
Második évtől
205 958 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁRCSÖKKENTÉS! Most Két családi házat vásárolhat egy áráért!!! JÓ ÁRÉRTÉKARÁNYBAN lévő, legfrissebb kínálatunk a Balaton közelében két különálló családiház! Az egyik épület a 60-as években, téglából épült, egyszintes, 56 m2-es, amelyben fedett terasz 12 m2, két hálószoba 10 m2, nappali 7 m2, konyha 8 m2, spejz 3 m2, fürdőszoba káddal és mellékhelyiséggel. Itt a hő leadását több helyiségben kandalló biztosítja. A villanyhálózat a tavalyi évben áthúzásra került. Kisebb felújítások történtek az évek során, mint laminált padló lerakása. A tetőtérrel tovább bővíthető az épület! A másik épület 84 m2-es, amely két szintes a 90-es években épült, jelenlegi tulajdonosa által! Itt a földszint került kialakításra. Az ingatlanba egy 6 m2-es teraszon lépünk be,ahol előszoba 1,82 m2, tágas amerikai konyhás nappali 27,75 m2, spejz 4,50 m2, egy hálószoba 17,28 m2, közlekedő gardróbszekrénnyel 4,20 m2, fürdőszoba káddal 6,48 m2, és külön helyiségben wc, amely 1,26 m2. A szoba parkettával a többi helyiség kerámia burkolattal. A hő leadását vegyes tüzelésű kazán biztosítja. Eredeti állapotban kínáljuk! Pár ablak új műanyagra lett cserélve és rolóval felszerelve, a többi fa nyílászáró cserére érett! A külső falazat perlit vakolattal ellátott, amely hő és hangszigetelő! Tető cseréppel fedett! Gáz a telken belül megtalálható! A két épületben a víz és a szennyvíz közös, a villany külön órával van felszerelve. Az 1996 m2-es közös udvarban melléképületek, műhely, egy 5 m2-es pince, valamint több érlelő gyümölcsfa mint meggy, őszi-, sárgabarack, diófa, csemete cseresznyefa, füge, földieper. A Balaton 1 km-en belül elérhető! A községben bevásárlók, éttermek, posta! Legközelebbi város Keszthely 13 km, vagy Marcali 16 km ahol minden szolgáltatás megtalálható! Ha felkeltette érdeklődését, várom mielőbbi jelentkezését…nehogy lemaradjon róla! TELJES KÖRŰ DÍJMENTES BANK-SEMLEGES HITEL TANÁCSADÁSBAN, HITELÜGYINTÉZÉSBEN IS SEGÍTSÉGET NYÚJTUNK! Hitelügyintéző csapatunk legfőbb célja, hogy támogassa Önt a jelzáloghitelek és lakáshitelek továbbá az igényelhető állami támogatások megszerzésében, valamint energetikai tanúsítvány elkészítésében is közreműködünk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
csendes
terasz
pince
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Adminisztrátor Zalavári Anikó Csoba Ingatlanpartner Budapest - Keszthely Az iroda összes hirdetése
+36 20 474 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY