Kiadó lakás Budapest XIII. kerület, Meder utca 70 nm
Kiadó lakás Budapest XIII. kerület, Meder utca 70 nm
Kiadó lakás Budapest XIII. kerület, Meder utca 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7401409
Referenciaszám: 287251
Feltöltve: 16 napja

Budapest XIII. kerület kiadó téglalakás 2+1 fél szobás: 396 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
391 ezer Ft/hó
5 474 Ft/m²
1 000 EUR/hó
14 EUR/m²
70 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
6. emelet
Emelet
A XIII. kerületi Marina parton, a népszerű PRESTIGE TOWER lakóparkban kiadó egy 6. emeleti, 64 nm-es lakás 13 nm-es TERASSZAL. Elosztása (alaprajz a képek között található): közlekedő, amerikai konyhás nappali, terasz, hálószoba, gardróbszoba, JACUZZI kádas fürdőszoba WC-vel, külön WC Igényesen BERENDEZETT, teljeskörűen GÉPESÍTETT, házközponti KLÍMÁVAL FELSZERELT. PARKOLÁS: lehetőség van beállót bérelni az épület alatt, ennek költsége 100 euro. Igény esetén tároló is bérelhető 50 euróért! KÖLTSÉGEK: - a közös költség 91.000 Ft amely tartalmazza a gáz átalányt, a garázs közös költségét, illetve a 24 órás recepció , biztonsági szolgálat, valamint 24 órán át használható WELLNESS (infraszauna, finnszauna, gőzkabin, Kneipp taposó) és KONDITEREM és medence használatát. Saját belső udvara van a lakóparknak, ahol KÜLTÉRI MEDENCE és NAPOZÓTERASZ gondoskodik a lakók kényelméről. KÖRNYÉK: az épület mellett Jacht kikötő, BKV hajó kikötő, Melba étterem, 3 perc sétára a Duna pláza és az M3 metró. Minimum 1 évre, 2 havi kaucióval és az első havi bérleti díjjal költözhető. --- Kereső ügyfeleink részére közvetítői szolgáltatásunk díjtalan.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
panoráma
amerikai konyha
erkély
bútorozott
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartyik Betti Premium Apartments Az iroda összes hirdetése
+36 30 269 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bartyik Betti Premium Apartments Az iroda összes hirdetése
+36 30 269 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY