Kiadó lakás Budapest II. kerület, Rózsadomb 155 nm
Kiadó lakás Budapest II. kerület, Rózsadomb 155 nm
Kiadó lakás Budapest II. kerület, Rózsadomb 155 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8086788
Frissítve: 1 napja

Budapest II. kerület kiadó téglalakás 4 szobás: 1,41 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
1,41 millió Ft/hó
9 083 Ft/m²
3 600 EUR/hó
23,23 EUR/m²
155 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet
II. kerület, Rózsadombon 155 nm-es, 4 szobás VILLALAKÁS KIADÓ. A Rózsadombon KIADÓ egy TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT és TELJESEN BERENDEZETT és FELSZERELT,155 nm-es kertkapcsolatos villalakás. Havi bérleti díj: 3 600 Euro + közösköltség + közüzemű díjak A minden igényt kielégítő villalakás TELJESEN BERENDEZETT és két bejárattal is rendelkezik. Az ingatlant nagy belmagasság, kifinomult, letisztult belsőépítészeti megoldások, tökéletes harmónia és elegáns stílusjegyek ötvözése jellemzi. Az impozáns villában található egy tágas előszoba gardróbszekrényekkel, a vendég mosdóval. A könyvekkel, polcokkal és hangulatos fényekkel teli előtérből nyílik az ebédlő, a nagy kényelmet nyújtó nappali, amelyből nyílik a 35nm-es terasz, mely kertkapcsolattal rendelkezik, illetve a nagy hálószoba, amelyből zuhanyzóval ellátott fürdőszoba nyílik. Az elegáns konyha teljesen felszerelt, beleértve a poharakat, tányérokat és evőeszközöket, valamint kiváló minőségű SIEMENS berendezéseket. Külön is megközelíthető egy másik hálószoba, amely előteréből a hatalmas tükörrel és zuhanyzóval ellátott fürdőszobával nyílik, illetve külön kijárata van a kertkapcsolatos 35 nm-es terasszal. Az előszobából továbbá nyílik még hangulatos olvasósarok és dolgozószoba, amely vendégszobaként is funkcionál. A tulajdonos szereti az ingatlan folyamatosan rendben tartását, ezért heti takarítást biztosít, amelynek költsége a bérlőt terheli. A lakás IGÉNYES kivitelezésű, teljesen berendezett, kiváló minőségű modern burkolatok (kerámia és parketta), szaniterek (fürdőkád, mosdó, csaptelepek, WC), a legjobb minőségű építési anyagok kerültek felhasználásra. A teljes körű gépészet, a fűtés, a víz– gázszerelvények mind a mai kor követelményeink megfelelően készültek. A vizes helyiségek burkolata kerámia járólap, a szobák parkettával burkoltak. A lakás fűtéséről és a meleg víz ellátásáról gáz cirkó gondoskodik. Az ingatlan klimatizált. Parkolás egy gépkocsi részére automata kapus garázsban és egy gépkocsi részére a kertben biztosított, amelynek költségét a bérleti díj tartalmazza. Kiváló infrastruktúra, bevásárlási lehetőség, a MAMMUT Bevásárlóközpont és budai vigalmi negyed, Fény utcai PIAC kitűnő tömegközlekedés, minden megtalálható.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
bútorozott
beépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dóra Benjamin Klasszis Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 381 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dóra Benjamin Klasszis Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 381 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY