Kiadó lakás Budapest II. kerület, Margit körút 66 nm
Kiadó lakás Budapest II. kerület, Margit körút 66 nm
Kiadó lakás Budapest II. kerület, Margit körút 66 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7944950
Referenciaszám: 97-310
Frissítve: 8 napja

Budapest II. kerület kiadó társasházi lakás 2 szobás: 752 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
743 ezer Ft/hó
11 257 Ft/m²
1 900 EUR/hó
28,79 EUR/m²
66 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
66 nm-es, 5. emeleti, LUXUS, STÚDIÓLAKÁS BAUHAUS épületben a RÓZSADOMB tövében KIADÓ. A lakás hatalmas ablakainak köszönhetően állandóan világos, belső kialakításának köszönhetően rendkívül elegáns. Amerikai konyhája gépesített, beépített hűtővel, mosogatógéppel, hűtő-fűtő klímával felszerelt. A nappali részből nyílik az erkély és az üvegajtóval elválasztott hálótér. Az előszobájában óriási beépített gardróbszekrény segíti a tárolást. A lakásban egy fürdőszoba és egy külön toalett található. A lakás bútorozatlan. A rezsiköltség alacsony, elszámolása egyedi vízmérőkkel fogyasztás alapján történik. Takarítás az állagmegóvás érdekében 2 hetente szükséges. A közös költség 23.000 HUF/hó. Az infrastruktúra kiváló: közelben a 4-6 villamos megállója, a Mammut bevásárlóközpont és minden, ami a hétköznapokhoz, szórakozáshoz szükséges. Bérleti díj: 1800 EUR/hó + rezsi + közös költség Kaució: 3600 EUR A lakás hosszú távra, minimum 1 évre kiadó, 2 havi kaució és egy havi bérletdíj megfizetésével azonnal költözhető. 66 sqm, 5th floor, LUXURY, STUDIO APARTMENT FOR RENT in a BAUHAUS building at the foot of RÓZSADOMB. Thanks to the huge windows, the apartment is always bright, and thanks to its interior design, it is extremely elegant. Its American kitchen is mechanized, equipped with a built-in refrigerator, dishwasher, and air conditioning. The balcony opens from the living room and the bedroom separated by a glass door. A huge built-in wardrobe in the hall helps with storage. The apartment has a bathroom and a separate toilet. The apartment is unfurnished. The overhead costs are low and are billed based on consumption with individual water meters. Cleaning is required every 2 weeks to preserve the condition. The common cost is HUF 23,000/month. The infrastructure is excellent: the 4-6 tram stop, the Mammut shopping center and everything necessary for everyday life and entertainment are nearby. Rent: 1800 EUR/month + utilities + common costs Deposit: 3600 EUR The apartment is for long-term rent, for a minimum of 1 year, and you can move in immediately by paying a 2-month deposit and a monthly rent.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1937
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
komfort nélküli
amerikai konyha
erkély
bútorozatlan
bútorozott
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Éva Balla Ingatlan - Pomáz és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 20 805 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Éva Balla Ingatlan - Pomáz és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 20 805 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY