Kiadó ház Budapest III. kerület, Ürömhegy, Kőpor köz 8 25 nm
Kiadó ház Budapest III. kerület, Ürömhegy, Kőpor köz 8 25 nm
Kiadó ház Budapest III. kerület, Ürömhegy, Kőpor köz 8 25 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7803334
Frissítve: 8 hónapja

Budapest III. kerület kiadó egyéb ház 1 szobás: 219 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
225 ezer Ft/hó
8 993 Ft/m²
575 EUR/hó
23 EUR/m²
25 m²
Alapterület
1890 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma
Két darab új tiny house bérbeadó hosszútávra. Nagy telek (1890 nm) természetes kert, virágágyások, gyümölcsfák, méhlegelő, árnyékot biztosító fák, tér zöldséges kertnek, ásott kút, esővízgyűjtő. 4 virágágyás automata öntözőrendszerrel ellátva. A tiny house-ok (svéd vörös és kék) teljesen bútorozottak, 1-2 személynek kényelmes , barátságos, hangulatos otthont biztosítanak. Fürdő zuhanyzóval, mosdóval, WC-vel és mosógép előkészítéssel. Konyha beépített sütővel, kerámialapokkal (2 db), beépített kis hűtővel és mini-fagyasztóval, beépített mosogatógéppel. A nappali sarok (dobogón) széles, ággyá alakítható kanapé. A hálórész galérián, a konyha és fürdő felett helyezkedik el, tetőablakkal, mely a csillagok vizsgálatát teszi lehetővé. A lépcső alatt és nappali sarok alatt beépített tárolók, szekrények. A telken számtalan hobby űzhető, kertészkedés, sportok, grillezés, a gyümölcsök élvezése. Rezsi: a telknek egy főmérő áram és vízórája van. A vezetékes locsolóvízhez külön almérő. A kútból is lehet locsolni. Az apróházakban víz és áram almérő a fogyasztásarányoístáshoz. A kert és a házak együttese és a közeli erdők és hegyek természetközeli életvitelre kínálnak lehetőséget. Közlekedés: 219-es BKK busz gyakorlatilag a telek bejáratánál áll meg. Ez a csillaghegyi HÉV megállóhoz közlekedik. Közeli vonatmegálló "Aranyhegyi út"; továbbá e-roller Közeli létesítmények: csillaghegyi strand és melegvizes fürdő; Aranypatkó lovarda; Walldorf iskola; kertészetek; éttermek; élelmiszerboltok; pékség stb.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
csendes
világos
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szegner Balázs
+36 30 966 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szegner Balázs
+36 30 966 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY