Kiadó ház Budaörs, Budaörsi Kamaraerdő 108 nm
Kiadó ház Budaörs, Budaörsi Kamaraerdő 108 nm
Kiadó ház Budaörs, Budaörsi Kamaraerdő 108 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8003539
Referenciaszám: 868589
Frissítve: 15 napja

Budaörs kiadó családi ház 4 szobás: 515 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
508 ezer Ft/hó
4 706 Ft/m²
1 300 EUR/hó
12,04 EUR/m²
108 m²
Alapterület
450 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma
*for english please scroll down* Budaörsön a Kassai utcában kiadó egy 108 nm-es 4 szobás új építésű ház saját garázzsal és parkolóval. A konyha teljesen gépesített felszerelt. Van két fürdőszoba, mindkettő zuhanyzós. Ezen kívül van két háló és nappali egy kisebb szoba és egy étkező. A ház bútorozott de igény szerint üresen is kiadó. Klíma, riasztó van. Az ára1500 Euro és még senki nem lakott benne. A házhoz egy teremgarázshely tartozik hozzá . A beállóban elfér még egy autó. Van saját kertje természetesen locsolórendszerrel. Azonnal költözhető, két havi kaució, egy havi bérleti díj fejében. *English* In Budaörs, in Kassai Street, a 108 sqm, 4-room, newly built house with its own garage and parking lot is for rent. The kitchen is fully mechanized, equipped. There are two bathrooms, both with shower. In addition, there are two bedrooms and living room, a smaller room and a dining room. The house is furnished, but on request it can also be rented empty. There is air conditioning, there is an alarm. The price is 1500 Euro and no one has lived in it yet. The house has an underground garage space. The parking lot can accommodate another car. It has its own garden, of course, with a watering system. It can be moved immediately, for a two-month deposit, for a months rent.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
A
duplakomfortos
garázs
csendes
erkély
pince
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Elek Gergely Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Elek Gergely Alberlet.hu Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 941 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY