Kiadó lakás Budapest VI. kerület, Andrássy út 120 nm
Kiadó lakás Budapest VI. kerület, Andrássy út 120 nm
Kiadó lakás Budapest VI. kerület, Andrássy út 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7044112
Referenciaszám: 266570
Feltöltve: 8 napja

Budapest VI. kerület kiadó téglalakás 3+1 fél szobás: 792 ezer Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 396 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
792 ezer Ft/hó
6 732 Ft/m²
2 000 EUR/hó
17 EUR/m²
120 m²
Alapterület
3+1 fél szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet
A VI. kerületi Andrássy úton a város szívében kínálunk egy EXKLUZÍV LUXUS 120 nm-es, 3 + 1 fél szobás lakást, több fürdőszobával. Az ingatlan roppant ÍZLÉSESEN részben berendezett és teljesen GÉPESÍTETT (beépített hűtőszekrény, mélyhűtő, mosogatógép, sütő, mikró, indukciós főzőlap, borhűtő) formában várja lakóit. ELOSZTÁS A 60 nm-es nappali / étkező-konyhából nyíló hálószobának saját fürdőszobája van sarokkáddal és wc-vel. A lakás bejárat felőli részében két kisebb méretű szoba található, melyek nincsenek berendezve. Ezek alkalmasak lehetnek vendégszobának, gyerekszobának, dolgozószobának. Ezen a részen található a lakás másik fürdőszobája, zuhanyzóval, wc-vel és itt találjuk a mosógépet, szárítógépet is, és egy plusz külön wc-t. KÖLTSÉGEK Közös költség: 32.400 Ft Rezsi: Fogyasztás alapján fizetendő ELHELYEZKEDÉS Kiváló tömegközlekedés (Kisföldalatti, buszok, trolik, 4-es 6-os villamos). Pár perc sétára a Liszt Ferenc tér éttermeitől és az Operaháztól, valamint széleskörű vásárlási lehetőségektől. EGYÉB SZÁMLAKÉPES BEJELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG VAN ANTIK BÚTOR ZONGORA GARDRÓB SZOBA GYERMEK BARÁT Kisállattal sajnos nem költözhető 2 havi kaucióval és az aktuális bérleti díjjal AZONNAL költözhető! KERESŐ ÜGYFELEINK SZÁMÁRA SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJMENTES!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxus
bútorozott
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lódi Renáta RB Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 424 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lódi Renáta RB Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 424 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY