Eladó telek Salgótarján, Szilvás 735 nm
Eladó telek Salgótarján, Szilvás 735 nm
Eladó telek Salgótarján, Szilvás 735 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7955141
Referenciaszám: M266637
Frissítve: 17 napja

Salgótarján eladó üdülőtelek 735 m² telekterületű: 5 millió Ft

5 millió Ft
6 802 Ft/m²
735 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lakhatásra is alkalmas. Nógrád vármegye, Salgótarján Szilvás városrészen, hétvégi házas övezetben, eladásra kínálok,egy 735 négyzetméteres körbekerített telket, a Mátra gerincre nyíló panoráma kilátással. A tehermentes ingatlan területén egy darab 2 szintes 2 szobás erkélyes téglaház terasszal, szintenként körülbelül 20 négyzetméter,egy darab egyszintes téglaház konyha funkcióval, kb. 16 négyzetméter,egy WC és egy kb. nyolc négyzetméteres fa tároló található. A víz és villany az épületekben bevezetve, a fűtés kályhával megoldott. Ebben a városrészben csak a víz és áramszolgáltatás érhető el. A Budapest felé vezető 21-es számú 4 sávos főútvonal az ingatlantól 3 km-re található, melyen kb. 80 perces autóútra van a főváros. A két város közt állandó távolsági buszjárat indul minden órában, kb. 90 perces menetidővel. Irodánkban ingatlanja adás-vételéhez teljes körű ügyintézést biztosítunk, ideértve a kedvezményes hitellehetőséget is. Kiemelkedő hely és személyismerettel rendelkezem, hívjon bizalommal! Amennyiben a vásárláshoz el akarja adni saját ingatlanját, szívesen segítek. Idegen anyanyelvű vevők részére is állok rendelkezésre. If you are foreign citizen, please do not hesitate to contact me via email.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülőtelek
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zánki Zoltán Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 368 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zánki Zoltán Salgótarján Rákóczi út 1-9 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 368 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY