Eladó telek Balatonszárszó 4446 nm
Eladó telek Balatonszárszó 4446 nm
Eladó telek Balatonszárszó 4446 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 7664686
Referenciaszám: T035442
Feltöltve: 16 napja

Balatonszárszó eladó üdülőtelek 4446 m² telekterületű: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
21 345 Ft/m²
4446 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 279 433 Ft
Második évtől
378 724 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonszárszó abszolút üdülőövezeti központjában található klasszikus üdülőövezetben. A település központja, a Balaton /strand/kb. 800m-re elérhető. Ezen a távolságon belül vasúti és autóbuszmegállót is találunk, ahogy cukrászdát, éttermeket, büféket, üzleteket, boltokat. A terület főbejárata egy aszfaltos úton található.. kis forgalmú út, igénybe vehetők. A Balaton megfelelő közelségű, nem túl szeles környezet, kismértékű áthaladó forgalommal rendelkezik, lakópark jellege miatt pedig biztonságos és állandó tartózkodásra is alkalmas. A település üdülőövezete családias hangulatú, csendes, kertes hétvégi házas terület. A helyi építési szabályzat is az üdülő házak építését engedélyezi a település túlnyomó részén. Ebből adódóan nem épülnek nagy lakásszámú társasházak és vendéglátóhelyek. A telek beépíthetősége, 15 %, legkisebb kialakítható telek nagysága 720nm, ereszmagasság 5m. UH 3 besorolás. . Közművek tekintetében ivóvíz, elektromos áram, gázközmű, valamint szennyvízbekötés közvetlenül az aszfaltos úton megtalálható. Kellemes balatoni hangulat, elérhető árak, zöld környezet. Új településrész születik! Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülőtelek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halmosi Anita Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY