Eladó üdülő és hétvégi ház Zalaszentgrót 86 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Zalaszentgrót 86 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Zalaszentgrót 86 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7814390
Referenciaszám: 303784
Frissítve: 16 napja

Zalaszentgrót eladó üdülő és nyaraló 86 m² alapterületű: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
343 023 Ft/m²
86 m²
Alapterület
3600 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 617 Ft
Második évtől
116 841 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaszentgrót és Zalabér között, a Csúszódombon kínálom eladásra ezt a csodálatos természeti adottságokkal rendelkező művelési ágból kivett, azonnal birtokbavehető zártkerti ingatlant. A területen egy két szintes, egész éves lakhatásra alkalmas épület található. Az épület alsó szintje a 60-as években épült vörös kőből, funkcióját tekintve pince és tároló. Elötte fedett gépkocsibeálló épült fából. A felső szint téglából épült, 2010-ben teljeskörű felüjításon esett át, külső szigetelést kapott. Helységei: - étkező-konyha, - fürdőszoba, - szoba, - előtte 24 négyzetméteres terasz, - külső tároló, fedett terasz, - továbbá telken található egy külső fatároló. A 42 méter széles 3590 négyzetméteres enyhén emelkedő, szépen gondozott területről csodálatos panoráma tárul elénk. Szépen gondozott szőlő, és több tucat ápolt gyümölcsfa ékesíti a birtokot. A ház előtt működö kút található. Az ingatlan vízellátását kavicsos szűrővel ellátott csapadékvíz-tartályból házi vízmű biztosítja, a szennyvíz 8 köbméteres zárt gyüjtőbe telik. Az ingatlan fűtését vízteres kandalló, illetve ehhez kapcsolódó radiátorok biztosítják. A házat riasztó rendszer védi. Zalaszentgrót 5 perces autóúttal elérhető, itt megtalálható minden, ami egy kisvárostól elvárható; óvoda, iskola, rendelőintézet, gyógyszertár, éttermek, kávézók, számos bevásárlási lehetőség, és számtalan egyéb szolgáltatás. Keszthely és a Balaton fél öra, a Kehida Termál, és a Zala Springs Golfklub 15 perc alatt érhető el. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Felújított
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Neumann Bernadett BJ Ingatlanközvetítő Társulás Az iroda összes hirdetése
+36 30 122 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Neumann Bernadett BJ Ingatlanközvetítő Társulás Az iroda összes hirdetése
+36 30 122 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY