Eladó üdülő és hétvégi ház Vál 58 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Vál 58 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Vál 58 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7335088
Referenciaszám: HZ063142
Frissítve: 3 napja

Vál eladó üdülő és nyaraló 58 m² alapterületű: 22,5 millió Ft

22,5 millió Ft
387 931 Ft/m²
58 m²
Alapterület
3293 m²
Telek
1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 65 301 Ft
Második évtől
89 116 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Válon eladó a környék legszebb présháza!Gyönyörű panoráma, csend és jó levegő!A Váli-völgy lankás domboldalán, az Ürményi kastély hat hektáros erdeje mellett eladóvá vált a 120 éves, klasszicista homlokzatú présház.A 3,2 m belmagasságú épületben kb. 60 nm a földszinti lakótér - szoba, nappali-konyha-étkező, fürdőszoba-WC. E térből nyílik a kb. 40 nm-es, 2,2m belmagasságú borospince. Vezetékes víz és villany szolgálja a lakók kényelmét, a fűtésről felújított cserépkályha gondoskodik. Az épület felújítás után lakható és tetőtérrel is bővíthető.A zártkerti, 3.293 m2-es, enyhén emelkedő telek a hátsó utcáig fut. Felső végén állva gyönyörű panorámával tárul elénk a Váli-völgy és a Vértes. A gondozott kertben régi fajta, bőven termő gyümölcsfák, szőlő, nagy diófák találhatóak.Nem kifüggesztés köteles, azonnal használatba vehető. Csöndes, biztonságos környék, több állandó lakossal. Autóval jól megközelíthető rövid, murvás úton az aszfaltos útról. Budapest autóval 30 perc, a Velencei-tó 20 perc.Az ingatlan kiválóan alkalmas elvonulásra, home office munkavégzésre, gazdálkodásra.További információkkal szívesen állok rendelkezésére, várom hívását.A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban fordulhat hozzám bizalommal.Eladás és vétel teljes körű ügyintézése kulcsátadásig, 12 pénzintézettől a legkedvezőbb, személyre szabott hitelkonstrukció, megbízható ügyvédi háttér biztosítása stb.Vevőink számára minden szolgáltatásunk díjmentes.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Magdolna Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 30 977 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Magdolna Duna House - Bicske Az iroda összes hirdetése
+36 30 977 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY