Eladó üdülő és hétvégi ház Szeged, Petőfitelep 40 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szeged, Petőfitelep 40 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Szeged, Petőfitelep 40 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7819362
Feltöltve: 8 hónapja

Szeged eladó üdülő és nyaraló 40 m² alapterületű: 37 millió Ft

37 millió Ft
925 000 Ft/m²
40 m²
Alapterület
260 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 107 383 Ft
Második évtől
146 547 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Szegeden folyóparti, parkosított, előkertes üdülő, közvetlen panorámás kilátással a Tiszára. Az épület és a hozzá tartozó terület saját tulajdonú. Vízzel, árammal, saját villanyórával ellátott. Az üdülő alsó szintje betonból és téglából készült, az emeleti rész könnyűszerkezetes, fa felépítmény. Az alsó szinten egy zárt szoba és egy nyitott, de fedett terasz nyújt alkalmat a pihenésre. Az épület oldalsó részében külön WC és tusoló áll rendelkezésre. A felső emeleti szinten egy nagy szoba és egy zárt beépített terasz van. Az épület hátsó részében a földszinten zárható, szerszámok tárolására alkalmas helyiség lett kialakítva. Az üdülő rendelkezik saját zárható stéggel, ami csónakok kikötésére is engedélyezett. A nyári hűsölést karbantartott nagy lombozatú fák árnyéka biztosítja. Az üdülő autóval megközelíthető, az udvarban parkolni is lehet. A kert és a stéghez vezető lépcső körüli előkert gondozott, parkosított. Érdeklődni a 70-5047239 telefonszámon lehet 14-17 óra között. Irányár 37 millió Ft. Részletfizetés nem opció.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
félkomfortos
kocsibeálló
kert
csendes
panoráma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 504 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 504 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY