Eladó üdülő és hétvégi ház Siófok 140 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Siófok 140 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Siófok 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7622629
Referenciaszám: 161395
Feltöltve: 18 napja

Siófok eladó üdülő és nyaraló 140 m² alapterületű: 124,8 millió Ft

124,8 millió Ft
191 412 Ft/m²
140 m²
Alapterület
652 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 362 201 Ft
Második évtől
494 299 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Siófok közkedvelt nyaraló övezetében, Szabadifürdőn eladó egy dupla ikernyaraló, mely egységenként rendelkezik jacuzzival és szaunával! Nyaralna, vagy nyaraltatna? Akár hosszabb távra kiadna, vagy Siófokon lakna? Ez a dupla, ikerház mindegyik igényt tökéletesen kielégíti! Az ikernyaralók saját bejárattal és gépkocsi beállókkal rendelkeznek. Mindkettő ház udvarán található egy wellness rész, melyben jacuzzi, illetve szauna is található.  Az egységek önállóan is hasznosíthatóak, bérbeadhatóak, lakhatóak. Klímával, elektromos fűtőpanellel és kandallóval ellátottak, így nem csak szezonálisan lakható, hanem az év minden napján otthona lehet! A házak téglából épültek, melyeket 10cm grafit szigeteléssel borítottak be, az új tető alatt is extra szigetelés található. Nyílászáróik redőnnyel, szúnyoghálóval rendelkeznek, illetve több rétegű, műanyag, hő-, illetve hangszigeteltek. A házakban található konyha, étkező, nappali, fürdő, 2 hálószoba és terasz. A jelenlegi tulajdonos minden felszerelést, teljes bútorzatot, wellness részleget továbbadna az új tulajdonosoknak, többek között a kerékpárokat, melyeket ő eddig a bérbeadáshoz biztosított a vendégeknek. A több kilométeren keresztül húzódó szabadstrand csupán 1300m. Vasútállomás, helyközi buszmegálló kb 700m távolságra, mely közelében éttermek, boltok, egyéb üzletek szolgálják a lakosság/nyaralók kényelmét. További kérdés, illetve megtekintés esetén állok rendelkezésükre. Az Openhouse Siófok Future iroda teljes körű szolgáltatást nyújt: ügyvédi/jogi háttér, hitelközvetítés, energetikakészítés, lakberendezés. Keressen minket bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY