Eladó üdülő és hétvégi ház Nagykanizsa, Bagola 25 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Nagykanizsa, Bagola 25 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Nagykanizsa, Bagola 25 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7926913
Referenciaszám: 961796
Frissítve: 16 napja

Nagykanizsa eladó üdülő és nyaraló 25 m² alapterületű: 4,9 millió Ft

4,9 millió Ft
196 000 Ft/m²
25 m²
Alapterület
3300 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykanizsa Kisbagolai részén várja vállalkozó kedvű új tulajdonosát egy kis ház! A telekhez vezető út sok rendezett birtok mellet halad el. A környező épületek ,telkek mind-mind gondos tulajdonosokról árulkodnak. Sokan életvitelszerűen tartózkodnak ott. A 3300 nm-es telek sok opciót rejt magában! Kb.1/3-ad részén lehetőség van parkosításra,virágoskert,veteményes vagy akár egy kerti sütő kialakítására. A többi,kb. 2500 nm-t jelenleg fás terület alkotja. A növényzet az elmúlt időkben kicsit elvadult,ezt egy hozzáértő,gondoskodó tulajdonos újra értékes, szép területté tudja alakítani. A széles telken autó és gyalogos kapu is van. Külön hrsz-al egy 640 nm-es is tartozik az ingatlanhoz,saját használatú útként. Az épület mindössze 25 nm-es,három helyiségből álló kis ház. Fürdő és wc nincs kialakítva .Tégla falazatú, stukatúros födémmel melynek egy beton alapú pincéje is van. A régi beázások nyoma látszik a falakon,a tető megjavításával azok megszűntek. Tervben volt az épület belső felújítása,de ezzel már a jelenlegi tulajdonos nem szeretne foglalkozni. Áram van a házban,víz az udvaron belül,a háztól néhány méterre található. Bár az épület teljes felújítást igényel,de cserébe a belefektetett energiáért csodálatos környezetben valósíthatja meg elképzeléseit! Ha szeretne magának egy saját kis erdőt,ahová elvonulhat pihenni,hallgatni a madarakat és élvezni a csendet,keressen bátran!Jöjjön el,nem bánja meg!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
D
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hosszúné Jakab Judit Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 586 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hosszúné Jakab Judit Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 586 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY