Eladó üdülő és hétvégi ház Mogyoród, Rövid utca 70 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Mogyoród, Rövid utca 70 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Mogyoród, Rövid utca 70 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7862322
Referenciaszám: HZ055643
Frissítve: 18 napja

Mogyoród eladó üdülő és nyaraló 70 m² alapterületű: 53,9 millió Ft

53,9 millió Ft
770 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
683 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 156 432 Ft
Második évtől
213 483 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Mogyoród zártkerti részén a Rövid utca végén eladó egy 70nm-es 3 szintes ház nappalival és 2 szobával, fürdőszobával, konyhával, étkezővel.Tehermentes 1/1-es tulajdonostól.  Az ingatlan örökpanorámás a budai hegyekre! A környék legmagasabb telke a legjobb egyedülálló panorámával.A telek közművesített, telken belül van a gáz, a házba be van vezetve a villany, a vezetékes víz és a csatorna is. A ház 1987-nem épült beton szuterén alapra, amin egy kétszintes rönkfaház áll. A szuterén szinten lett kiakakítva egy nagy konyha, illetve egyétkezőhelység, ez a szint még egy nagy helyiséggel bővíthető, ami most  földdel van feltöltve. A földszinten egy nagy nappali van és a fürdőszoba, belső lépcsőn juthatunk fel a tetőtérbe, ahol két szobát alakítottak ki.Földszinten egy nagy terasz épült, a felső szinten is van egy erkély.A telken áll egy kerti faház, a villany ide is bevezetve, plussz mellette épített grillező, sütő.Épített kocsibeállóval, elhúzható tolókapuval.Az épületnek jelenleg nincs fűtése, ennek kialakítása az új tulajdonosra vár.A telek 683 nm, van lehetőség arra, hogy egy autóval be lehessen parkolni, termő szőlő és gyümölcsfák vannak, illetve több diófa is. A telek 30%-a beépíthető igy lehetőség van akár még egy ház építésére a meglévővel együtt.Mogyoród csodálatos természeti környezetben, a Gödöllői-dombságban, Budapesttől 18 km-re található. Könnyen megközelíthető az M3-as autópályáról, a 3-as út felől autóval és tömegközlekedéssel is. A Gödöllői HÉV-vel és autóbusszal Budapestről.Az itt lakók általában a fővárosban dolgoznak, de a helyi cégek is sok embert foglalkoztatnak. Jelenleg is épül és terjeszkedik Európa egyik legnagyobb filmparkja.Mogyoród nagy előnye az, hogy közel fekszik a fővároshoz, de megmaradt a falusias jellege. Remek kirándulásokat lehet tenni a Somlyó-hegyre, az ott lévő Szent László-kilátó és kápolnába, a néhány éve épült szélmalomhoz.  Mogyoród közösségi épületei - az egészségközpontja, a bölcsődéje és a sportcsarnok - újak vagy újszerű állapotban vannak. A többi közintézményt is felújították az elmúlt években.A központban hangulatos utcácskákban lehet sétálni. A rendezvényeket általában a Főtéren tartják, de több kisebb tér is szolgálja a közösségi életet.A város védelem alatt álló pincesorral rendelkezik. Nyáron kikapcsolódást nyújthatnak az Aquaréna és a Hungaroring rendezvényei is.Az ideköltözők több lakópark közül is válogathatnak, de a település központjában is lehet szép, nyugodt környezetben ingatlanokat találni, ha valaki a falusias környezetre vágyik.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1987
Erkély:
7,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duna House - Maglód Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Duna House - Maglód Duna House - Maglód Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY