Eladó üdülő és hétvégi ház Héreg, Nincs utca 53 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Héreg, Nincs utca 53 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Héreg, Nincs utca 53 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7565120
Referenciaszám: HZ050492
Feltöltve: 16 napja

Héreg eladó üdülő és nyaraló 53 m² alapterületű: 10,55 millió Ft

10,55 millió Ft
199 057 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2011 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 30 619 Ft
Második évtől
41 786 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Héregen az Újhegyi- dűlőben eladó egy zártkerti ingatlan.A Gerecse hegység lábánál, festői környezetben található ez a lakhatásra is alkalmas kisház.Az ingatlan jellemzői:-    a telek 2011 nm, a rajta épült kis ház 53 nm alapterületű.-    a házból nyílik a pince, ami körülbelül 25 nm.-    a nyílászárók és a bejárati ajtó cseréje megtörtént.-    a villany 32 A, a fürdőszobában és a konyhában újra lettek húzva a vezetékek.-    a vizet fúrt kút biztosítja, ami szivattyúval felszerelt.-    5 m3-es hivatalos műanyag tartályba folyik el a szennyvíz.-    a fűtés fatüzelésű kandallóval van megoldva.-    a tetőtér beépíthető, körülbelül kettő kisebb szobának elegendő a hely.A házban egy hálószoba és egy nagyobb nappali került kialakításra.A felújítás elkezdődött. A fürdőszobában minden szaniternek a kiállása már készen van. Az új tulajdonosnak már csak a csempét és a burkolatokat kell kiválasztania a saját ízlésének megfelelően.A belsőtérben hangulatosan látszanak a fa gerendák.A kertben több gyümölcsfa A buszmegálló 10 perc sétával elérhető. A közelben található iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség.Könnyen megközelíthető minden évszakban.Esztergomtól 29, Tatától 22, Tatabányától 20, a szomszédos Tarjántól és Tardostól pedig 6-6 kilométer távolságra található.Ha csak kikapcsolódásra, hétvégi házra vágyik vagy hosszútávú lakhatásra mindkettő megoldható ezen a csodás kis helyen.Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Ádám Duna House - Tatabánya, Komáromi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 550 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Ádám Duna House - Tatabánya, Komáromi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 550 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY