Eladó üdülő és hétvégi ház Garabonc 47 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Garabonc 47 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Garabonc 47 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7552817
Referenciaszám: 4073
Feltöltve: 17 napja

Garabonc eladó üdülő és nyaraló 47 m² alapterületű: 8,5 millió Ft

8,5 millió Ft
180 851 Ft/m²
47 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 24 669 Ft
Második évtől
33 666 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Garabonc zártkerti övezetében, kellemes környezetben lévő kedves kis présház várja új gazdáját, aki kellemes nyaralóvá alakítja azt. . A 30 nm alapterületű vályog épület- mely borospince és tároló helyiségekből áll a 80-as években 17 nm nagyságú tégla épületrésszel bővült. Amennyiben gazdálkodni szeretne, azt is megteheti, hiszen termő szőlő, gyümölcsös áll rendelkezésére 1346 nm-en. Az ingatlanra villany bevezetve, ivóvíz-szolgáltatás lehetősége adott. Csodálatos panoráma nyílik a Kis-Balaton völgyére, Badacsony és Zalakaros irányába is. Garabonc Zala megyében Nagykanizsától észak-keletre, Zalakaros szomszédságában, a Kis-Balaton dél-nyugati partján fekszik Garabonc természeti kincseinkhez tartozik továbbá a Bándikuti-forrás, melynek iható vize régóta biztosítja a szőlőhegyen dolgozó emberek ivóvízszükségletét. A garabonci Bajkostetőről csodálatos látvány tárul elénk a Kis-Balatonra. Garaboncot keleten a Kis-Balaton nádvilága, nyugatra szőlőhegyek övezik, átfolyik rajta a Kiskúti-patak. Garabonc a védett természeti területek közé sorolandó. Már a középkorban jelentős a szőlőművelés és a bortermelés a környéken. Az aranyérmes borok a helység szerencsés földrajzi fekvésének és a helybeliek szakértelmének egyaránt köszönhetőek. A szőlőhegyen tevékenykedő borászok egy része vendéglátással is foglalkozik, több pincénél van lehetőség borkóstolásra. A település természeti környezete miatt nem véletlenül kedvelt a külföldiek körében is. Csak az Ön fantáziájára van bízva, hogy milyen lehetőséget lát a számos jó adottsággal rendelkező ingatlanban. Jöjjön el és nézzük meg együtt! Csend, nyugalom, panorámás környezet várja! Jöjjön el, tekintsük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vlasics Márta Immo1 Zalakaros Az iroda összes hirdetése
+36 30 246 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vlasics Márta Immo1 Zalakaros Az iroda összes hirdetése
+36 30 246 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY