Eladó üdülő és hétvégi ház Gánt 170 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gánt 170 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Gánt 170 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7825652
Referenciaszám: HZ054734
Frissítve: 16 napja

Gánt eladó üdülő és nyaraló 170 m² alapterületű: 139 millió Ft

139 millió Ft
817 647 Ft/m²
170 m²
Alapterület
1780 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 403 413 Ft
Második évtől
550 541 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hangulatos cserépkályhás otthon a Vértes Tájvédelmi Körzet területén. A Vértes - hegység déli szélén egyik bájos zugában rejtőzik Gánt.  Az erdőkkel körülvett terület 24 km-re található a megyeszékhelytől, Székesfehérvártól. Ebben a varázslatos vidéki paradicsomban kínálunk eladásra egy csodaszép ingatlant azoknak akik szeretik a természetet, a jó levegőt és az állatokat.A birtok főbb jellemzői:- lakóövezeti belterület- 1780 nm terület- 170 nm lakóház garázzsal, fedett terasszal Tetőtér beépítésével ez tovább növelhető.- 3 ló tartására alkalmas box, plusz 2 tároló, karám- 60 nm fedett terménytároló- 1999-ben épült, összközműves lakóház- 44-s porotherm tégla falazat- Sofa hőszigetelt nyílászárók, zsalugáterrel ellátva- gázcirkó fűtés- hőleadás: padlófűtés és radiátor- eredeti fatüzelésű cserépkályha- elektromos bejárati nagykapu és garázskapu- fürdőszobában zuhanyzó , fürdőkád, bidéA lakóházat, az udvart körbejárva elvarázsolva érezhetjük magunkat. Érezhetjük a megálmodó tulajdonosok pozitív kisugárzását amit körbeölel az ingatlan. Részesei lehetünk a csodaszép tájnak, állatvilág több szereplőjének, hisz a birtok az erdő szomszédságában helyezkedik el, amit csak egy kapu választ el. Az országos kék túra útvonal pedig a telek határnál húzódik.Az ingatlan a leírt sok csodán túl igazán egyedi. Legyen az sport, rekreáció, terápia ....lóval, lovakkal....ezen a birtokon ez mind megvalósítható!Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan és szívesen megtekintené.....várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1999
Erkély:
32,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Polhammer Angéla Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 20 267 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Polhammer Angéla Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 20 267 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY