Eladó üdülő és hétvégi ház Csemő 20 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Csemő 20 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Csemő 20 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7987181
Referenciaszám: 688200201
Frissítve: 16 napja

Csemő eladó üdülő és nyaraló 20 m² alapterületű: 11 millió Ft

11 millió Ft
550 000 Ft/m²
20 m²
Alapterület
1840 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 31 925 Ft
Második évtől
43 568 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csemőben bolthoz és buszmegállóhoz közel, jó környéken eladósorba került egy 1 840 nm-es két utcáról megközelíthető építési telek.   Beépíthetőség: 10 %  Maximum 150 nm-es lakóépület engedélyezett.   Megengedett legmagasabb épületmagasság: 4,5 m   A telek vízszintes , rendezett az építkezés közben pedig nagy segítséget jelenthet a rajta elhelyezett esztétikus, teljessen új és berendezett könnyűszerkezetes épület , melyben egy szoba, főzőrész és egy fürdőszoba/wc található. Az ingatlan 5 cm-es födém és homlokzati szigeteléssel is el lett látva.   Az ingatlanra közművek közül a villany került bevezetésre( korszerű áramhálózat, 32A bevezetve, szabványosított villanyóra). Gázvezeték az utcán megtalálható.  A víz fúrt kútról megoldott hidrofor segítségével. A vízhálózat  kiépítése folyamatban van.   A rendezett, nagyméretű telken egy szaletli és több gyümölcsfa is megtalálható.( meggy, szilva, barack, dió). Ezenkívül a terület oldalsó részét végig tuja sor határolja. A terep minden oldalról kerítve van.   Irányára: 11 M Ft ( Kifizetést követően azonnal birtokba vehető, az ár tartalmazza az ingóságokat is)   Érdeklődését megadott elérhetőségeim egyikén várom a hét bármely napján. Az ingatlant rugalmasan tudom mutatni. Tel.: 0620/406-0896 vagy 0670/602-1326   Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, ingyenes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Közreműködésünknek köszönhetően kedvezményesebb hitelre tehet szert, mintha önállóan a bankban intézné ügyeit, továbbá az ingatlan megvásárlásával kapcsolatos teljes körű ügyintézést is biztosítunk. Jelzáloghitel, babaváró hitel, CSOK, személyi kölcsön igényét vásárlástól függetlenül díjtalanul elintézzük Önnek.      

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
II (2016-2023-as besorolás)
villany
gáz
komfortos
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kereki Katalin Elysium Ingatlanügynökség Az iroda összes hirdetése
+36 20 406 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY