Eladó üdülő és hétvégi ház Bázakerettye 35 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Bázakerettye 35 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Bázakerettye 35 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7169981
Referenciaszám: 154164
Feltöltve: 16 napja

Bázakerettye eladó üdülő és nyaraló 35 m² alapterületű: 12,5 millió Ft

12,5 millió Ft
11 458 Ft/m²
35 m²
Alapterület
1091 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 36 278 Ft
Második évtől
49 509 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Ingatlaniroda eladásra kínálja a 154164 számú Bázakerettye Fürdő közelében fekvő nyaralót. A beton alapzatú, alápincézett, tégla építésű házhoz kettő telek tartozik, egy kisebb 98 nm méretű, parkolási lehetőségnek, és vele szemben egy 1000 nm területű, melyen a ház is elhelyezkedik. A tujákkal és sövénnyel körbeölelt, enyhén lejtős telken a 25 nm alapterületű házba belépve - a laminált padlós több funkciós nappali-étkező fogad - innen közelíthető meg a konyha illetve a fürdőszoba - a pince részen és tetőtérben kialakítható további lakótér. A fürdőszoba, a konyha felőli erkély befejezése az új tulajdonos feladata, melyhez építőanyagok már megvannak. A házban víz és villany van, a telken gáz csatlakozási lehetőséggel. Igény esetén a szomszédos, hasonló méretű telek is megvásárolható. Elhelyezkedését tekintve, sok kikapcsolódási lehetőség van, hogy néhányat említsek: - Bázakerettye Strandfürdő, melyre a telekről rálátni - Kistolmácsi tó - Budafai Arborétum Továbbá a térséget behálózza 110 km-es erdei kisvasút, a Nagykanizsára vezető kéktúra-útvonal, kerékpáros túraútvonalak, illetve itt épül Európa legnagyobb lombkoronában húzódó drótkötélpályája 4-5 km hosszan. Amennyiben a 154164 számú,vagy bármely, a kínálatban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal. Hitel, CSOK illetve lakásbiztosítás ügyintézéséhez bankfüggetlen tanácsadónk ingyenes ügyintézéssel áll rendelkezésre. Openhouse - Az otthon érték, Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lipódi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lipódi Erika Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 699 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY