Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonfüred 63 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonfüred 63 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonfüred 63 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7820391
Referenciaszám: 41738
Frissítve: 18 napja

Balatonfüred eladó üdülő és nyaraló 63 m² alapterületű: 165 millió Ft

165 millió Ft
2 619 048 Ft/m²
63 m²
Alapterület
2064 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 478 872 Ft
Második évtől
653 520 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonfüreden nyaraló birtokkal eladó!   A CasaNetWork Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1740-es számú, kivételes tulajdonságokkal bíró balatonfüredi nyaralóját birtokkal!   A balatonfüredi nyaraló és birtok jellemzői: - 63 nm. lakótér + hatalmas, családi vagy baráti összejövetelek megrendezésére is alkalmas pince - ősi településrész, csendes, nyugodt környezet, igazi balatoni hangulat - ideális elhelyezkedés: sétatávra a Balatontól és a városközponttól - a környék rendezett; a szomszédos telkek jó megjelenésű, karbantartott ingatlanokkal beépítettek  - szomszédságában állandó lakosok és nyaralók egyaránt találhatók - a kert: gyümölcsfák, dísznövények, bájos lugasok, fák közé kifeszített függőágy, hinták, szaletli, laza könnyedséggel kialakított élő szegletek, ... varázslatos, rendkívül hangulatos hely pihenésre, elvonulásra - amit lehetetlen leírni: a mesébe illő lelkiállapot, amibe a kapun belépő kerül; sallangoktól mentes természetesség, elbűvölő, patinás részletekkel ... - kitűnő adottságainak köszönhetően egészen egyedi lehetőségeket rejt:  a jelenlegi nyaraló bővíthető,  a telken még egy épület építhető ... és még sorolhatnám ... - kiváló lehetőség saját célra vagy befektetésnek  - per-, teher- és igénymentes, rendezett tulajdonviszonyú, szinte azonnal költözhető   Amennyiben a 1740-es számú, a CasaNetWork Ingatlaniroda által hirdetett balatonfüredi nyaraló és birtok, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a megadott telefonszámon ! Schultheisz Brigitta vezető ingatlan-képviselő +36 20 250 4403   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schultheisz Brigitta CasaNetWork Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY