Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonföldvár 170 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonföldvár 170 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonföldvár 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7970258
Referenciaszám: HZ047591
Frissítve: 16 napja

Balatonföldvár eladó üdülő és nyaraló 170 m² alapterületű: 84 millió Ft

84 millió Ft
494 118 Ft/m²
170 m²
Alapterület
755 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 243 789 Ft
Második évtől
332 701 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
***Balatonföldváron 170m2-es nyaraló KEDVEZŐ ÁRON eladó!***KIVÁLÓ lehetőség CSALÁDOKNAK és BEFEKTETŐKNEK is ez a 2 szintes (plusz beépíthető tetőtér) 5 hálószobás ház!A nyaraló a Szabadstrandtól mindössze 950 m-re található, 15 pernyi sétára…Elhelyezkedését és méreteit tekintve kiadásra is tökéletes, eddig 2 nyári szezonban volt foglalható szállásként, és a vendégek imádták!A ház 2018 óta számtalan felújításon esett át (új konyha, fürdőszoba, padlóburkolatok stb..), melynek köszönhetően egy esztétikus, igényes nyaralóvá vált. A felújítás során az ingatlan legfontosabb elemei, az elektromos hálózata, illetve teljes vízvezeték hálózat is cserélve lett. Éjszakai áram kiépítve, öntözőrendszerhez külön vízóra (így féláron locsolhat). A két szinten 5 szoba található, összesen 12 fő befogadására alkalmas a nyaraló. Emellett egy 40m2-es (ablakos) pince is található a földszint alatt, mely kifestve és burkolva van. A tetőtér igény szerint átalakítható, beépíthető, mely után csodás PANORÁMA fog Ön elé tárulni! KÉT LAKÁS kialakítására is alkalmas!!!A kerítés mellett körben ciprusok kerültek beültetésre. A 755m2-es telek a növényzetének sokszínűségével a hobbikertészek tetszését rögtön elnyeri, és lehetőséget nyújt nyáron a banánfákkal, gyümölcsfákkal, virágokkal, vadszedrekkel díszített udvarban kikapcsolódni.A kültéri bútorok vibráló kék színei, és a homokkal borított részek varázsolnak nyáron tengerparti hangulatot az udvarba! 4HD KAMERA RENDSZER!Bevezetett közművek: vezetékes víz, villany, csatorna, gázcsonk a telken belül.Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen fel, és tekintse meg személyesen is!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1975
Erkély:
32 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Duna House - Balatonfüred - Aranyhíd sétány Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY