Eladó lakás Zirc 82 nm
Eladó lakás Zirc 82 nm
Eladó lakás Zirc 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7927958
Referenciaszám: LK044681
Frissítve: 17 napja

Zirc eladó téglalakás 3 szobás: 52 millió Ft

52 millió Ft
634 146 Ft/m²
82 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 150 917 Ft
Második évtől
205 958 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ ÚJSZERŰ, 3 szobás, ELSŐ EMELETI lakás Zircen.A városközponthoz közeli területen 2022-ben épült nagyon szépen kialakított lakás,berendezett konyhával egybenyitott nappali + étkező mellett rendelkezik még két szobával.A szobák a nappaliból nyílnak, a nappalit megelőző előszobából pedig a zuhanyozós fürdőés a KÜLÖN WC közelíthető meg.A négy lakásos társasház emeletén található 60 nm-s lakáshoz, 22 nm-nyi,járólapozott, részben FEDETT ERKÉLYEK kapcsolódnak. Utóbbiak biztonsági, ragasztott,füstszínű üvegekkel szerelt üvegkorlátokkal és rozsdamentes kapaszkodókkal vannak szerelve.Tartozik még a lakáshoz egy AUTÓPARKOLÓ, ami térkővel burkolt.A hőszigetelt, 3 rétegű nyílászárók motoros, távirányítós, alumínium, SMART  REDŐNYÖKKELvannak kiegészítve.A fűtés és használati meleg víz ellátás önálló, cirkós gázkazánnal történik padlófűtés segítségével.A hűtésről a nappaliban elhelyezett KLÍMABERENDEZÉS gondoskodik, ahogy a fűtéshez valóhatékony hozzájárulásról is.A vizes blokkokban, előszobában, konyhában BEÉPÍTETT EGYEDI bútorok találhatók.A konyha GÉPESÍTETT (indukciós főzőlap, villanysütő, páraelszívó, mikrohullámú sütő).A MODERN, alacsony költségekkel fenntartható lakásban MINIMÁLIS REZSIRE számíthatunk.Felmerülő kérdéseivel, megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen elérhetőségemen!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Erkély:
22 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Óhegyi Győző Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Óhegyi Győző Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY