Eladó lakás Zalaegerszeg 130 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg 130 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg 130 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8073942
Referenciaszám: LK066454-4622710
Frissítve: 4 napja

Zalaegerszeg eladó téglalakás 4 szobás: 130 millió Ft

130 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
130 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 293 Ft
Második évtől
514 894 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy luxus kategóriájú téglaépítésű penthouse Zalaegerszegen. Az ingatlan 2017-ben épült, kivételes minőségben és stílusban, amely nem csak kényelmet, de egyedülálló panorámás kilátást is biztosít jövendőbeli tulajdonosának.Lokációja kitűnő, központi elhelyezkedésű, így a városi élet szolgáltatásai könnyen elérhetőek, legyen szó bevásárlásról, kulturális eseményekről vagy bármilyen más tevékenységről. Az ingatlanba beérve az alsó szinten található az előszoba, fürdőszoba külön WC helyiséggel, gardrób és egy tágas szoba külön erkéllyel. Felső szintre felérve található a tágas nappali, konyha, dolgozószoba, fürdőszoba, hálószoba.A lakás sajátossága a hatalmas terasz, amelyről lenyűgöző panoráma tárul elénk, így a reggeli kávézások vagy baráti összejövetelek új dimenziót nyerhetnek. Az otthon nem csak szemet gyönyörködtető, de praktikus is: a modern, 3 rétegű nyílászárók gondoskodnak a hőszigetelésről és a zajszint minimalizálásáról, így biztosítva a zavartalan pihenést. Az igazi luxusérzetet pedig a lakáshoz tartozó jakuzzi teszi teljessé, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt a hosszú napok után.A lakáshoz tartozik egy garázs elektromos kapuval, valamint 2 további kocsibeálló, ami megkönnyíti az autóval érkezők mindennapjait. Az otthon melegét házközponti rendszer biztosítja, amely gazdaságos és komfortos megoldás a hidegebb hónapokban. Az ingatlan fényviszonyait tekintve rendkívül napfényes, mely a jó hangulatot és a természetes fény előnyeit nyújtja egész nap. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy Ön lehessen ennek a kivételes ingatlannak a tulajdonosa. Várjuk jelentkezését, hogy megmutathassuk Önnek az otthon minden egyedi részletét és lehetőségét.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2017
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bócz Anna Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 30 346 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bócz Anna Duna House Zalaegerszeg Kossuth Az iroda összes hirdetése
+36 30 346 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY