Eladó lakás Zalaegerszeg 42 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg 42 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg 42 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7844757
Referenciaszám: LK075060-4458328
Frissítve: 15 napja

Zalaegerszeg eladó téglalakás 1+1 fél szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
642 857 Ft/m²
42 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 78 361 Ft
Második évtől
106 940 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó PARKra néző 2. emeleti másfél szobás lakás ZALAEGERSZEG kedvelt környékén !A társasházi lakás 42 nm méretű, konyha, másfél szoba, közlekedő, fürdő + wc és kamra helyiségekkel rendelkezik.Parkra néző francia erkélyes,ideális lehet nyugdíjas párnak, friss házasoknak, gyereke(i)t egyedül nevelő szülőnek, vagy kicsi családnak.Elhelyezkedése a legnagyobb vonzereje : 5 percnyi séta távolságban található több üzletek, hipermarket, orvos, gyógyszertár, remek éttermek, több középiskola, óvoda,kényelmi szolgáltatások, sportolási lehetőség, kórház, és a belváros is pár perc sétával elérhető. A lakás részben felújított, nyílászárókat, bejárató ajtót cseréltek tavaly,a konyhabútor 5 éve került a laskásba,Az esetleges további alakítást már az új vevő saját igénye szerint tervezheti. Rendezett , nyugodt környék, parkolóval közvetlenül a ház előtt. Ez a lakás így pontosan megfelel a minden egyben igényeknek : saját otthon, ami nem túl nagy, ezért a rezsije is alacsony, közel mindenhez, de nincs túl nagy nyüzsgés a környéken,kellemes zöld környezet barátságos hangulatú városrészben. Ha egyszerre szeretné mindezt, ideális lehet Önnek, keressen miatta és segítek a megtekintésben, további ügyintézésben !Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitel ügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1964
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Forgó Éva Duna House - Zalaegerszeg Az iroda összes hirdetése
+36 30 821 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Forgó Éva Duna House - Zalaegerszeg Az iroda összes hirdetése
+36 30 821 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY