Eladó lakás Zalaegerszeg, Landorhegy 49 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg, Landorhegy 49 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg, Landorhegy 49 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7488530
Frissítve: 1 éve

Zalaegerszeg eladó téglalakás 2 szobás: 22,5 millió Ft

22,5 millió Ft
459 184 Ft/m²
49 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 65 301 Ft
Második évtől
89 116 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lakás Zalaegerszegen jó elosztással, alacsony rezsivel saját részre vagy befektetőknek albérlővel Zalaegerszeg, Landorhegyi városrészen 49 m2-es, kétszobás téglaépítésű lakás eladó. A IV. emeleti lakás jó elosztású, szobái külön bejáratúak. Az ingatlan fűtése gázkonvektor, de a melegvizet másfél éve már az újonnan felszerelt villanyboyler szolgáltatja. Ezzel a lakás alkalmas arra, hogy a jelenlegi hatósági áras villany és gáz rezsiköltségen belül maradjon a fogyasztás. A lépcsőházban a teljes elektromos hálózat felújítása ezekben a hónapokban fog megvalósulni. A lakásban a nyílászárók még az eredeti fa ablakok, de a szobák parkettái szép állapotúak, konyha, fürdő, folyosó már újra lett járólapozva. A lakáshoz tartozik a földszinten egy saját zárt tároló is. A lakás eladó befektetési lehetőséggel is, megbizható albérlőkkel, még bútorozást sem igényel. A lakás tehermentes, egy tulajdonostól. A lakás az Űrhajós bölcsőde, óvoda, patika, bevásárló központ, konditerem, középiskolai és általános iskolai intézmény, játszótár és könyvtár közvetlen közelében, néhány lépésre van. Buszmegálló szinte a ház előtt. Parkolási lehetőség a ház előtti ingyenes parkolóban. Érdeklődni: 06 30 309-3935, vagy krisztina.david.biborkagmail.com email címen.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 309 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 309 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY