Eladó lakás Veszprém 64 nm
Eladó lakás Veszprém 64 nm
Eladó lakás Veszprém 64 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7833798
Referenciaszám: 41888
Frissítve: 17 napja

Veszprém eladó téglalakás 2 szobás: 55,54 millió Ft

55,54 millió Ft
867 833 Ft/m²
64 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 161 195 Ft
Második évtől
219 984 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CasaNetwork Veszprém eladásra kínálja a 2143-as számú Füredidomb városrészben található téglalakást! A kedvelt, belváros közeli városrészben elhelyezkedő otthon kiváló adottságokkal bír! Az esztétikus és modern, földszint + két szintes épületben összesen 13 lakás kerül kialakításra. A földszinten elhelyezkedő ingatlan az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik: - 55,15 négyzetméter alapterület, 18,4 négyzetméteres kertkapcsolatos terasszal - 30cm-es Porotherm falazat, 20 cm hőszigeteléssel - A fűtés és meleg vízellátás egyedileg szabályozható hőmennyiség mérőkkel, padlófűtéses hőleadókkal - A külső nyílászárók antracit színű műanyag, 3 légkamrás üvegezéssel lesznek kialakítva. A terasz ajtók elhúzós kivitelben készülnek - Hőszivattyús fűtéskész rendszer, padlófűtéses hőleadással, egyedi hőmennyiség mérőkkel - A lakáshoz garázs vagy felszíni beálló vásárlása bruttó 7 millió illetve 1,8 millió forintért lehetséges. A hirdetésben szereplő ár emelt szintű fűtés kész, szerkezetkész ár, amely az alábbiakat tartalmazza: • Víz, -szennyvíz alapszerelés a falból való kiállásokig • Villamos hálózat /elektromos vezetékezés, kaputelefon, telefon, TV, internet alapszerelés, a falból való kiállásokig • Klíma előkészítés egy helyre lakásonként, további helyiségekbe felár ellenében • Víz és villanyóra felszerelése és beüzemelése • Aljzat betonozás gépi, simított Estrich betonnal • Belső gépi vakolás, simított falakkal A kulcsrakész állapothoz az alábbi munkák elvégzése szükséges, amelyre a generálkivitelező alvállalkozójától is kérhető árajánlat: • Beltéri ajtók /a falazatban a helye előkészítve/ beépítése, • Aljzat hideg-, és melegburkolása • Falak glettelése, festése, csempeburkolása • Szaniterek, belső víz-, és csatorna gépészeti szerelvények felszerelése • Villamos kapcsolók és csatlakozók, világítótestek felszerelése • Klimatizálás, gépekkel való kiépítése A lakás kulcsrakész ára: 60 230 750 Ft. A társasház várható átadási ideje 2024. év vége! Amennyiben a 2142-es számú lakás vagy bármely, a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon. +36 (20) 283 6730 Vásárolna,de nincsen rá keret? Kollégám díjmentes és banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!  CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maros Gergely CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 283 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maros Gergely CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 283 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY