Eladó lakás Veszprém, Belváros, Virág Benedek utca 69 nm
Eladó lakás Veszprém, Belváros, Virág Benedek utca 69 nm
Eladó lakás Veszprém, Belváros, Virág Benedek utca 69 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7845560
Referenciaszám: 181100292
Frissítve: 18 napja

Veszprém eladó téglalakás 3 szobás: 64 millió Ft

64 millió Ft
927 536 Ft/m²
69 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 185 744 Ft
Második évtől
253 486 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
      A 69m2-es, hangulatos, első emeleti lakásra jellemzőek a KÉNYELMESEN TÁGAS, jól bútorozható, VILÁGOS TEREK. A 3,2 m belmagasságú polgári lakásba belépve egy nagy, tényleg tágas előtérbe érkezünk. Innen nyílik balra a nagy, valóban méretes szoba. Itt egy HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA berendezés teszi még komfortosabbá a szobát. A szobából egy kis közlekedőre érünk, ahonnan jobbra a WC, balra a zuhanyzós fürdőszoba található. Tovább haladva a konyhába érkezünk, amely méreténél fogva az étkezőnek is kényelmesen nagy teret nyújt.      Az étkezőbe a bejáratnál lévő előtérből is bemehetünk. A konyhából nyílik a szokásostól eltérő formájú, sokszögű, szintén jól bútorozható, méretes szoba. A radiátoros fűtésről és a meleg vízről GÁZKAZÁN gondoskodik. A lakás REZSIJE MEGLEPŐEN ALACSONY. A gázszámla mindössze 12 000,- forint/hó. Közösköltség nincs. Az ABLAKOK HŐSZIGETELT MŰANYAGOK, REDŐNNYEL felszerelve.          A felújítás során kicserélték a villany és vízvezetékeket, az összes burkolatot. A lakás ELRENDEZÉSE KIVÁLÓ, hiszen a két szoba nagyon jól elkülönül egymástól. Parkolni a lakás közelében több helyen is lehet, melyre nagyon kedvezményes parkolási bérlet váltható az ottlakóknak. A közelben KARNYÚJTÁSNYIRA MINDEN ELÉRHETŐ: buszmegálló, bevásárlási lehetőségek, éttermek, óvoda, bölcsőde, iskolák, színház, bankok, önkormányzati intézmények, orvosi rendelő, gyógyszertár stb. stb. NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” helyiségről helyiségre a lakásban!  https://my.matterport.com/show/?m=boJ6vvNs33Z      TELITALÁLAT a jó vételhez! A vásárláshoz még december 31-ig igényelhető CSOK és állami támogatás.         HÍVJON, hogy az Öné legyen ez a kiváló lehetőségeket kínáló ingatlan!    Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
internet
vízórás
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csordás János Csordás Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 460 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csordás János Csordás Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 460 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY