Eladó lakás Vác 59 nm
Eladó lakás Vác 59 nm
Eladó lakás Vác 59 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7885824
Referenciaszám: U0045611
Frissítve: 18 napja

Vác eladó téglalakás 2 szobás: 50,6 millió Ft

50,6 millió Ft
857 627 Ft/m²
59 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 146 854 Ft
Második évtől
200 413 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ÚJ építésű lakások VÁCON a Szablya utcában 2024-es átadással! AA+ energetikai besorolású lakások. IGÉNYBE VEHETŐ a vásárláshoz a CSOK, CSOK HITEL, és az ILLETÉKKEDVEZMÉNY is. Céges építkezés. Az "A" jelű épületben 4 lakás kerül kialakításra, amelynek pinceszintjén mélygarázsok kapnak helyet. A földszinti teraszos lakások kertkapcsolatosak, míg az emeleti lakások erkélyes kialakításúak. Az A4. Lakás 59 nm-es. Az emeleti lakásban konyha-étkező, nappali erkéllyel, hálószoba, fürdőszoba, WC és előtér található. Valamennyi lakás a Dunára és a városra panorámás délnyugati tájolású, A környék csendes nyugodt átmenő forgalomtól mentes, az ingatlanok egy mellékutcából közelíthetőek meg. Műszaki tartalom: -30-as Porotherm tégla -15 cm-es szigetelés -3 rétegű műanyag nyílászárók -Napelemes rendszer előkészítése igény esetén kiépítése is -Hőszivattyús fűtési rendszer -Padlófűtés -Mennyezethűtés -Választható burkolatok, szaniterek Gépjárművek parkolása telken belül nyitott kocsibeállón vagy opcionálisan 6 M Ft-ért megvásárolható mélygarázsban az épület pinceszintjén lehetséges. Gépjárművel az M2-es út 2 perc , míg Vác belvárosa és a vasútállomás 4-5 perc alatt elérhető. Zónázó vonattal a Nyugati pályaudvarra 28 perc alatt beérhetünk. Amivel segíteni tudjuk az ingatlanvásárlását: -ingyenes bankfüggetlen hitelügyintézés -jogi háttér -földhivatali ügyintézés -értékbecslés -energetikai tanúsítvány készítése Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését kérem forduljon hozzám bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
11,6 m²
Energetikai besorolás:
A+
villany
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Prencsok Tamás Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Prencsok Tamás Otthon Centrum - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY