Eladó lakás Üröm 59 nm
Eladó lakás Üröm 59 nm
Eladó lakás Üröm 59 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8063486
Referenciaszám: H482767
Frissítve: 17 napja

Üröm eladó téglalakás 2 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
1 610 169 Ft/m²
59 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 275 714 Ft
Második évtől
376 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Nyugalom Szigete mindösszesen 30 percre a belvárostól. Eladásra kínálunk egy, az ürömi Kárókatona utcában található 58 m2-es társasházi lakást. A társasház Üröm kertvárosi részén épült, rendkívül nyugodt és csendes zöld környezetben. Az utca maga zsákutca, így átmenő forgalom gyakorlatilag nincs. A Csillaghegyi HÉV megálló 5 perc autóútra található, de a Belváros is elérhető 30 perc alatt. A lakás az 1. emeleten található, rendkívül fényes és könnyed érzést kelt köszönhetően a DNY-i tájolásának. A 8 m2-es erkély a szemközti erdőre néz, alatta füves kert található. Rendkívül napos, az erdőből halk madárének adja az aláfestést a kikapcsolódáshoz. A lakás teljes egészében gépesített, kiváló minőségű Bosch és Gorenje gépekkel, valamint minőségi Andante bútorokkal felszerelt. Egyedi mérésű gáz cirkó, valamint a hűtő és fűtő funkciójú klímák biztosítják az ideális hőmérséklet biztosítását. A konyhával közös nappalin túl egy gardróbbal felszerelt hálószoba, valamint külön WC és fürdő szolgálja a lakók kényelmét. A társasházhoz tartozik egy osztatlan közös tulajdonban lévő kert is, ahol gyermekek számára is akad számos szórakoztató eszköz. A környezetet és az általa kínált életminőséget nem lehet pusztán szavakkal átadni, azt látni, hallani, érezni kell. Jöjjön és tapasztalja meg Ön is! Várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Takács Félix Otthon Centrum - IX. kerület - Thaly Kálmán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr. Takács Félix Otthon Centrum - IX. kerület - Thaly Kálmán utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY