Eladó lakás Tata 136 nm
Eladó lakás Tata 136 nm
Eladó lakás Tata 136 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7954591
Referenciaszám: 46430-4556002
Frissítve: 1 napja

Tata eladó téglalakás 4 szobás: 158 millió Ft

158 millió Ft
1 161 765 Ft/m²
136 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 458 556 Ft
Második évtől
625 795 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Klasszikus pompa, fényűző minőség, modern építészeti megoldások Tatán a vizek városában, Budapesttől mindössze 68km-re. A lakás tervezésénél elsődleges szempont volt a családias és modern jegyek ötvözése. A lakás központi eleme az impozáns nappali, ahol helyett kapott a konyha is. Ahogyan a képeken is látszik, a konyha stílusosan idomul a nappali finom eleganciájához. A falakat magas minőségű OIKOS festékkel festették, amit az előtérben és a közlekedőben beton hatású dekor felület vált fel. A padló minden helyiségben egységesen glettbevonatot kapott. A nappaliból nyíló teraszon 2 cm vastag (60cmx 120cm) kőburkolat és műfű található, a lakás másik oldalán lévő teraszon teljes egészében csak műfű szolgál burkolatként. A lépcső alatt található a gépészet valamint egy tároló. A fűtést és hűtést Panasonic Aquarea hőszivattyú végzi. A házban padlófűtés mellett mennyezethűtés is található, ami fűtésként is funkcionál. A szobákban a hőmérséklet külön termosztátokkal állítható. Minden vízvételi ponton (konyhai mosogató kivételével) lágyított víz került kiépítésre, melynek előállítását BWT Perla vízlágyító végzi. A folyosón mozgásérzékelő LED világítás felel a hangulatért. A lakásban Blauberg Vento Expert hővisszanyerős szellőztető gépek biztosítják a folyamatos friss levegőt. Az ingatlan risztóval valamint elektromos redőnyökkel felszerelt. Az árnyékolók irányítása történhet telefonról, távirányítóról vagy teljesen automatizált egyénileg előre beállított igények alapján. A mozgatást a telepített Fibaro okosotthon egység végzi, mely rendszer bármikor bővíthető különböző modulokkal. (világítás, hűtés/fűtés, ajtónyitás, riasztó) Energetikai besorolás: AA+ H tarifa Teljes alapterület: hasznos 136,08 m2 nappali felől nyíló terasz 70,65 m2, az ingatlan másik oldalán található terasz 59,00 m2. A lakáshoz három darab térköves beálló tartozik, amiken szükség esetén öt személyautó elfér. Folyósóról nyíló terasz: Jakuzzi előkészítés, fagymentes Schell polar II vízcsap, pergola előkészítés (oszloptalp, LED vezetékezés), TV kiállás. Nappaliból nyíló terasz: Elektromos grillsütő kiállás, fagymentes Schell polar II vízcsap, pergola előkészítés (oszloptalp, LED vezetékezés) Az ingatlan teljes bútorzata a vételár részét képezi. Ha egy igazán különleges ingatlan lakást keres, jöjjön el és nézze meg.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2021
Energetikai besorolás:
A++
luxus
garázs
panoráma
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Kitty Komplex Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 553 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Kitty Komplex Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 553 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY