Eladó lakás Tapolca, Belváros 58 nm
Eladó lakás Tapolca, Belváros 58 nm
Eladó lakás Tapolca, Belváros 58 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7822650
Referenciaszám: H471792
Frissítve: 16 napja

Tapolca eladó téglalakás 2 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
515 517 Ft/m²
58 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 86 777 Ft
Második évtől
118 426 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSAK AZ OTTHON CENTRUM KIEMELT KÍNÁLATÁBAN! A balatoni kisvárosban, vagy ahogy még ismerős lehet a barlangok és vizek városában Tapolcán, a Főtér közelében, a belvárosban ajánlok megvételre egy negyedik emeleti teljeskörűen felújított 58 m2 lakást ! Az ingatlan 2023 -ban esett át a teljes felújításon.A lakás jó lokációja récén sétatávolságon belül, boltok, éttermek, kávézók, cukrászda, park illetve a piac is elérhető. Tapolca Keszthelytől 25 km-re, Badacsonytól 10 km-re a Balaton-felvidék nyugati szélén, a Tapolcai-medence közepén helyezkedik el. A várost körülölelik a Tapolcai-medence bazalthegyei. A Csobánc, a Szent György-hegy, a Gulács, a Tóti-hegy, Szigliget és Badacsony is kiváló kirándulási célpontok, ha a kis Veszprém megyei városban pihenünk vagy éljük mindennapjainkat. Ideális állandó lakhatásra ,illetve nyaralónak egyaránt , vagy akár befektetési célra. A lakásról bővebben: - 1990-ben épült téglából az épület - a lakás 2023-ben teljeskörű felújításon esett át - 4. emeleti lakás - nettó 57 m2 lakófelület + 1 m2 francia erkély - Ny-i tájolású - 14 lakásos társasházban található - külön víz , villany mérőóra - Fűtése: távfűtéses , a melegvíz ellátásról elektromos bojler gondoskodik - Műanyag szerkezetű nyílászárók - napfényes terek, praktikus elrendezés, igényes kidolgozás - beépített szekrények -parkolási lehetőség társasház épülete előtt lehetséges - 5m2 önállótároló - azonnal költözhető AMENNYIBEN HIRDETÉSEM FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT, FORDULJON HOZZÁM BÍZALOMMAL , VÁROM HÍVÁSÁT !!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Henriett Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Henriett Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY