Eladó lakás Szombathely, Károly Róbert utca 77 nm
Eladó lakás Szombathely, Károly Róbert utca 77 nm
Eladó lakás Szombathely, Károly Róbert utca 77 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7877477
Frissítve: 6 hónapja

Szombathely eladó téglalakás 2 szobás: 37,99 millió Ft

37,99 millió Ft
493 377 Ft/m²
77 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 257 Ft
Második évtől
150 468 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szombathelyen, a közkedvelt Kisz ltp-en, pár percre a belvárostól, rendezett környezetben pár éve részben felújított, szép állapotú 77 négyzetméteres társasházi lakás keresi új gazdáját! Az Ingatlan négyemeletes, téglaépítésű társasház 1. emeletén helyezkedik el. Fűtése egyedi gázos (konvektoros), illetve a nappaliban található egy felújított cserépkályha. A melegvízről gázbojler gondoskodik. Az ingatlan műanyag, hőszigetelt nyílászárókkal és redőnyökkel rendelkezik. A nappali és az erkély dél-nyugati tájolású, zöld területre néző kilátással, sok természetes fénnyel. A hálószoba és a konyha észak-keleti tájolású, utcára néző kilátással. A konyha rendelkezik egy kamrahelyiséggel, továbbá a lakáshoz tartozik egy 12 négyzetméteres saját tároló is, amely akár műhelynek is kialakítható. Az ingatlan részét képezi, az ingatlanban megtalálható összes bútor, kiegészítő, elektronikai eszköz. Amennyiben a vevő nem tart ezekre igényt, az eladó vállalja a lakás kiürítését, azonban a vételi árat ez a lehetőség nem befolyásolja. Az ingatlan azonnal költözhető! A környék csendes, nyugodt. A közelben gyalogosan pár percre bevásárlóközpont, óvoda, iskola, pékség, gyógyszertár, háziorvos és posta is megtalálható. Befektetésnek is kitűnő választás! Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom szíves jelentkezését a megtekintéssel, illetve további kérdésekkel kapcsolatban!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
hőszigetelt
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 439 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 439 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY