Eladó lakás Szombathely, Belváros, Sugár út 13 62 nm
Eladó lakás Szombathely, Belváros, Sugár út 13 62 nm
Eladó lakás Szombathely, Belváros, Sugár út 13 62 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7636945
Frissítve: 1 éve

Szombathely eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 30,5 millió Ft

30,5 millió Ft
491 935 Ft/m²
62 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 519 Ft
Második évtől
120 802 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
2.emeleti 2 szobás+halofulkes /de akár 3 szobassa is alakítható/ Kiváló ÁR Érték Arányú, jó állapotú,műszakilag felújított téglalakás eladó. A lakás jellemzői: - belváros közeli -DEL-Keleti tajolasu , napfényes lakás./4 méteres ablakfelulet+erkelyajto/ -tagas, világos konyha étkezővel 9 m2-es/akár szobáva is alakítható / -fürdő épített tussal/4 évvel ezelőtt felújított víz és villany hálózattal / -kulonallo WC -spájz -eloszoba beépített szekrényekkel -erkely 6 M2 A 25 M2-Es Nappali Akár Amerikai Konyhás Nappaliva Is Alakithato, A Konyhabol Pedig Szoba Alakithato . Így 2+1 fél szobás a lakás!!! A Múltban MÁR Halofulke Is Lett Kialakitva A Nagyszoba Sarkában!!!! Így 2 + Halófulkes Jelenlegi Allapotaban.Atalakitasi tervet is tudok küldeni kérésre!!!! A lakás 4 éve került felújításra. Új : vízvezeték fürdőben,konyhában villanyvezeték konyhában,fürdőben is Új!?!! Új laminat parkettát szobák,előszoba Új Termosztáttall Ellátott Energiatakarekos Gázkonvektorok.Igy 20 százalékkal kevesebb gázfogyasztas. Rezsivedett Lakás!!!! Új epltett zuhanyzó+törölköző radiátor. Műanyag ablakok hőszigetelt üveggel,redonnyel a szobákban. Új hidegburkolatok , csempék,jarolapok a fürdőben, konyhában,erkélyen is. Újszerű: konyhabútor,gáztűzhely,gazbojler,elektromos futopanel a konyhában. Tisztasági festés megtörtént, így azonnal költözhető jó állapotú lakás lehet az Öné garázzsal, tarolóval. A Garázs A Zárt Udvarban Kötelező Megvenni,Mert 1 Helyrajzi Számon Van A Lakással.16 M2 es Tavaj Ősszel Lett Új Tetoszigetelessel Ellatva. Ára: 4,9 millió forint. A pincében 4m2 és saját tároló tartozik a lakáshoz. Kérésre email -ben további fényképeket tudok küldeni a lakásról, erkélyről,előszobából,WC ről,spajzrol , garázsrol, stb.Kerem Jelezze Felém. Elsősorban családoknak 1 illetve 2 gyermekkel ajánlom megvételre a lakást, hisz 2 +1 szobassa is alakítható,de kórházi dolgozók számára is tökéletes választás lenne./Kórház szomszédságában van a lakás/ Buszközlekedés megoldott.Kb.200 m a buszmegallok.Parkolas az utcán lehetséges, akár a 2.auto számára. Kórház, Aréna Savaria Sportcentrum, közvetlen szomszédságában,belvároshoz kb.10 perces sétával, élelmiszer boltok, bölcsődék, óvodák, iskolák,vasútállomás,buszpályaudvar,Savaria Egyetem,Haladas Sportcentrumtol KB.15 perces sétával megközelíthető. További Információert Hívjon a 0620/3928491 és tél.szamon vagy maksarenatagabriellakiss@gmail.hu címen is erdeklodhet Akár További Képeket Is TUDOK Kuldeni!!!!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1967
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó beosztású
jó közlekedésű
világos
panoráma
étkező
kamra
erkély
pince
bútorozatlan
beépített konyhabútor
beépített szekrény
alacsony közös költség
vízórás
kaputelefon
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kiss Renáta
+36 20 392 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Kiss Renáta
+36 20 392 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY