Eladó lakás Szolnok 41 nm
Eladó lakás Szolnok 41 nm
Eladó lakás Szolnok 41 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8056275
Referenciaszám: LK014337
Frissítve: 3 napja

Szolnok eladó téglalakás 1 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
485 366 Ft/m²
41 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 57 755 Ft
Második évtől
78 818 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan akár bérlővel együtt is eladó, ami azonnal bevételt generáló befektetést jelenthet az új tulajdonos számára. Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, legyen az új tulajdonosa ennek a csodálatos, napfényes és felújított otthonnak, ahol minden adott a kényelmes és nyugodt élethez. A hely kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, a vasútállomás közelében található, így az ingatlan elérhetősége kényelmes és gyors, akár a belváros irányába is. Ez a környék kiváló befektetési lehetőséget kínál azok számára, akik értékelik a városi élet kényelmét, de mégis egy csendes, kertvárosi környezetben szeretnének élni. A felújításnak köszönhetően az ingatlan modern, mégis otthonos érzetet kölcsönöz. A lakás világossága és jó fényviszonyai nap mint nap biztosítják, hogy pozitív energiával töltődjön fel. A tágas terek optimális elrendezése mellett az alacsony rezsi költségek is kiemelendők, amelyek hosszú távon jelentős megtakarítást jelentenek a tulajdonos számára. Eladó egy igazán különleges, felújított ingatlan 19.900 000 HUF áron, mely egy négy szintes téglaépület napfényes részén helyezkedik el, kertvárosi hangulatot árasztva. A lakás nem csak a kényelmes és világos terekkel, de egy zöld környezetre néző terasszal is büszkélkedhet, ahol a reggeli kávéját élvezheti a madárcsicsergés közepette. Mindazok számára, akik a városi élet mellett értékelik a természet közelségét és a nyugodt, kertvárosi légkört, ez a lakás kiváló választás lehet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Erkély:
3,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fehér Gábor Duna House - Bécsi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 325 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fehér Gábor Duna House - Bécsi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 325 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY